netko ce krivo pomisliti gledajuci ovaj niz od 5 zelenih u niti par mjeseci da sam za zeleni tabor a stvarno nisam  )
sve je ostalo u postavkama isto osim sto sam za gtx 750Ti smanjio AF sa 16 na 4 samplea, cisto preventivno..
kad je gtx760 u pitanju ne sjecam se najbolje ali rekao bi da je avg frame rate nesto iznad 45 fps , mozda grijesim, ali svakako ono sto zelim reci igrivost super..
pa sa gtx 770 drzao 60FPS i rijetko kad je pao na 45fps , mogu komotno reci da je avg 59FPS i igrivost naravno odlicna..
i sada na gtx 750 ti frame rate je izmedju 35 i 55 ..rekao bih avg 40fps (podsjecam smanjen je AF na 4 sempla)
ponavljam nisam radio mjerenja nego pricam po osjecaju, ali
poanta: i dalje je igrivost odlicna.. rekao bih kvaliteta efekata i igivost je ostala ista..
treba isljuciti frapse, i mjerace i ovo i ono i gustati u igri a ne se baviti testiranjima i patiti sto netko drugi ima 200 frejmova
bas me interesira sta jos ovo "slabo" cudo od kartice moze.. i zbog cega vlada tolika "pomama" za visokim frejmrejtima kad je sve to isti gnjurac bar meni koji igram fallout4
mislim , nisam sad izmislio nista pametno ovim gore recenim  , ali super me je odusevila ova mala tiha hladna graficka za koju "skoro" da ni ne trebas  napajanje i koja izgleda kao u biti pola "normalne" graficke  ... glavno da radi , a ova definitivno ima zubice i neda se i moze se itekako igrati ocito i s njome i to u kvalitetnim detaljima..  -->
ma i taj gejming treba demistificirati..
krenuti redom sta se igra, i s kojom grafom i kojim preferencama... (1080p mi je monitor i na to se osvrcem ovdje)
nisam nesto gejmao zadnje vrijeme i isprepadan testovima i komentarima itd sam shvatio da s obzirom na moj monitor treba ici u smjeru r9 280x.. to je kao ono super.. bolje ne treba..
e sad.. igram fallout4.. pa cu se na temelju njega i osvrnuti na ovo sto govorim, jer mozda ima jos onih koji bi htjeli nesto skupo pa pate jer imaju samo nesto slabije..
dakle presao sam sa gtx 760 na gtx770 (kao neki "zeleni" ajmo to tako reci r9 280x) i sada sam zavrsio na gtx750Ti ..zamjena je u biti kad se pogleda snaga poprilicna, da ne kazem dupla.. (ne tako davno prije sam imao gtx 660 , i gtx 560 , --> netko ce krivo pomisliti gledajuci ovaj niz od 5 zelenih u niti par mjeseci da sam za zeleni tabor a stvarno nisam  )
sve je ostalo u postavkama isto osim sto sam za gtx 750Ti smanjio AF sa 16 na 4 samplea, cisto preventivno..
kad je gtx760 u pitanju ne sjecam se najbolje ali rekao bi da je avg frame rate nesto iznad 45 fps , mozda grijesim, ali svakako ono sto zelim reci igrivost super..
pa sa gtx 770 drzao 60FPS i rijetko kad je pao na 45fps , mogu komotno reci da je avg 59FPS i igrivost naravno odlicna..
i sada na gtx 750 ti frame rate je izmedju 35 i 55 ..rekao bih avg 40fps (podsjecam smanjen je AF na 4 sempla)
ponavljam nisam radio mjerenja nego pricam po osjecaju, ali
poanta: i dalje je igrivost odlicna.. rekao bih kvaliteta efekata i igivost je ostala ista..
treba isljuciti frapse, i mjerace i ovo i ono i gustati u igri a ne se baviti testiranjima i patiti sto netko drugi ima 200 frejmova
bas me interesira sta jos ovo "slabo" cudo od kartice moze.. i zbog cega vlada tolika "pomama" za visokim frejmrejtima kad je sve to isti gnjurac bar meni koji igram fallout4
mislim , nisam sad izmislio nista pametno ovim gore recenim  , ali super me je odusevila ova mala tiha hladna graficka za koju "skoro" da ni ne trebas  napajanje i koja izgleda kao u biti pola "normalne" graficke  ... glavno da radi , a ova definitivno ima zubice i neda se i moze se itekako igrati ocito i s njome i to u kvalitetnim detaljima.. 
Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 08.12.2015. u 00:22.
|