Citiraj:
Autor Hawker
Dosad se varijanta FX8370/GTX 980 pokazala kao odlicna od svojih usera. Niko se ne zali nego su odusevljeni.
Jesi li imao priliku imat u rukama i probat tu kombinaciju pa mozes kritizirat?
|
Ja se aposlutno slažem s tobom

Tak je slično i kad kupuješ auto..vozio si staru golfu dvicu, skupljao ko lud 20.000 eura i dođeš u auto salon i kupiš si škodu fabiju..ti sav sretan, ipak je auto miljama bolji od tvoje golf dvice.. zahvaljuješ se prodavaču što je ti je tako dobar auto prodao, ti sav sretan jer svijet konačno vidi kako su tvoje škode dobre, pohvališ se i frendovima i sve super..to šta su ti isti ljudi za 20.000 eura možda mogli dobit kakav Audi ili VW i bit još sretniji nije bitno..ah jbg..i škoda vozi

eto tak ja otprilike gledam na tvoje guranje AMD-a u konfe od kojih ljudi zarađuju za kruh i plaćaju 30ak tisuća kuna..ok je to sve, ali za te novce možeš dobit bolje šta god ti rekao

pa mi je onda svaka daljnja rasprava glupa i besmislena..eto..moj prvi, jedini i zadnji osvrt na Sokola i romatičnu ljubav prema AMD-u
disclaimer: Nemam apsolutno ništa protiv AMD-a. Da pače, čak su i mi i draži od Intela kojeg imam čisto jer sam dobio po super cijeni

disclaimer 2: nemam apsolutno ništa protiv Škoda