Citiraj:
Autor ssarik
To sam te još davno zamolio da napraviš zbog gomilanja bespotrebnih postova. 
|
Rjeseno.
Citiraj:
Ovdje se ne radi o uštedi love, nego o neprestanom tupljenju da je Vishera superiornija od Haswella/Skylakea, samo Hawker to nekad pokušava staviti u kontekst "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a", a zapravo govori "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a, koji je vrhunac onoga što tehnologija može pružiti u smislu procesorske tehnologije, a skoro pa za džabe ga mo'š kupiti - Intel je za fanboye i mazohiste te je bolji samo u budalastim grafovima stranica poput Kitguru-a, guru3D-a, Anandtecha, Tom's Hardware-a i sličnih" i za to unazad godinu dana ima i previše primjera na raznoraznim topicima.
|
Navedi mi jedan moj post di sam napisao da je Vishera superiornija skylakeu??
Cemu laganje?
Citiraj:
Neki vrijeđaju trenutni AMD pokušajem sklapanja AMD based konfe od skoro 40k kn, pa nikom ništa. Samo bih napomenuo da neki ljudi te savjete shvaćaju ozbiljno i dugoročno mogu imati i gubitke ako im računalo služi za profesionalni rad zato jer "i AMD dobro radi posao", pošto ne znam tko kupuje komp od 40k kn za gaming.
|
Prvo,konfa nije za gejming.
Drugo, bice sklopljena tako kako zelim. I one sto dolaze poslije nje ce biti sklopljene kako ja zelim. Kao i one prije.
I da,kombinacija ce obavit posao kako treba. Dugorocno nece imat nikakve gubitke nego samo zaradu. O cemu ti pricas?
Srecom,ima dosta ekipe koja mi je skrenula paznju da promjenim neke stvari u skladu sa navedenim zahtjevima i vrlo brzo se iskristaliziralo koje ce komponente unutra.
Princip je jednostavan (ako zelis pomoci) ,postoje navedeni okviri i u okviru istih se savjetuje. U ovom slucaju je navedeni okvir bio budget i AMD unutra.
Izricito je napisano da nema sanse da bude Intel.
U stvari,krivica je potpuno moja. Trebao sam traziti posebno savjete za monitor i ostalo,a proceve ni ne spominjati jer ocito je nekima nezamislivo staviti AMD u konfu od 30k iako istu ne placaju.
Trebas shvatit da moj problem sa Intelom (zbog kojeg ga vise nikad necu stavit u komp) nije vezan za kvalitetu samih proceva.
Ne brini,potpuno sam svjestan da Intel ima bolje proceve u ponudi.
Dosad se varijanta FX8370/GTX 980 pokazala kao odlicna od svojih usera. Niko se ne zali nego su odusevljeni.
Jesi li imao priliku imat u rukama i probat tu kombinaciju pa mozes kritizirat?
Citiraj:
Moje isprike ako ispadam grub i antipatičan, nije mi cilj zazivati moderatore na svaki drugi post nekih dotičnih ovdje i glumiti nešto, ali nekad imam posebnu potrebu ukazati na neke stvari.  
|
Sorry,ali koristis neistine u svom tekstu.
Izvoli dokazati svoje tvrdnje o tome da ja stalno pisem da je Vishera bolja od Skylakea.
Citiraj:
Mislim da si sve to umislio. Nitko ne tvrdi da je AMD bolji jer nije. Intel je bolji. Ono što mi tvrdimo je da FX vrijedi svaku kunu te je u tom kontekstu odličan izbor a ne bolji od Haswella/Skalakea. Normalno da se dignemo na zadnje noge kad netko izjavi da je smeće od proizvoda, jer nije.
|
Tocno to.
A izjave tipa "to je smece" obicno izjavljuju likovi koji isti proc niti ne posjeduju niti su ga posjedovali.
U tu svrhu je i link u potpisu. Cisto edukativno.
EDIT: Evo jedan od mojih prvih,a bas Intel (vjerojatno je stariji od tebe sarik)
Jos uvijek je na ploci.
Pogodite koji je socket.