View Single Post
Staro 07.12.2015., 21:01   #2608
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor ssarik Pregled postova
To sam te još davno zamolio da napraviš zbog gomilanja bespotrebnih postova.
Rjeseno.

Citiraj:
Ovdje se ne radi o uštedi love, nego o neprestanom tupljenju da je Vishera superiornija od Haswella/Skylakea, samo Hawker to nekad pokušava staviti u kontekst "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a", a zapravo govori "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a, koji je vrhunac onoga što tehnologija može pružiti u smislu procesorske tehnologije, a skoro pa za džabe ga mo'š kupiti - Intel je za fanboye i mazohiste te je bolji samo u budalastim grafovima stranica poput Kitguru-a, guru3D-a, Anandtecha, Tom's Hardware-a i sličnih" i za to unazad godinu dana ima i previše primjera na raznoraznim topicima.
Navedi mi jedan moj post di sam napisao da je Vishera superiornija skylakeu??
Cemu laganje?

Citiraj:
Neki vrijeđaju trenutni AMD pokušajem sklapanja AMD based konfe od skoro 40k kn, pa nikom ništa. Samo bih napomenuo da neki ljudi te savjete shvaćaju ozbiljno i dugoročno mogu imati i gubitke ako im računalo služi za profesionalni rad zato jer "i AMD dobro radi posao", pošto ne znam tko kupuje komp od 40k kn za gaming.
Prvo,konfa nije za gejming.
Drugo, bice sklopljena tako kako zelim. I one sto dolaze poslije nje ce biti sklopljene kako ja zelim. Kao i one prije.
I da,kombinacija ce obavit posao kako treba. Dugorocno nece imat nikakve gubitke nego samo zaradu. O cemu ti pricas?
Srecom,ima dosta ekipe koja mi je skrenula paznju da promjenim neke stvari u skladu sa navedenim zahtjevima i vrlo brzo se iskristaliziralo koje ce komponente unutra.
Princip je jednostavan (ako zelis pomoci) ,postoje navedeni okviri i u okviru istih se savjetuje. U ovom slucaju je navedeni okvir bio budget i AMD unutra.
Izricito je napisano da nema sanse da bude Intel.
U stvari,krivica je potpuno moja. Trebao sam traziti posebno savjete za monitor i ostalo,a proceve ni ne spominjati jer ocito je nekima nezamislivo staviti AMD u konfu od 30k iako istu ne placaju.

Trebas shvatit da moj problem sa Intelom (zbog kojeg ga vise nikad necu stavit u komp) nije vezan za kvalitetu samih proceva.
Ne brini,potpuno sam svjestan da Intel ima bolje proceve u ponudi.

Dosad se varijanta FX8370/GTX 980 pokazala kao odlicna od svojih usera. Niko se ne zali nego su odusevljeni.
Jesi li imao priliku imat u rukama i probat tu kombinaciju pa mozes kritizirat?

Citiraj:
Moje isprike ako ispadam grub i antipatičan, nije mi cilj zazivati moderatore na svaki drugi post nekih dotičnih ovdje i glumiti nešto, ali nekad imam posebnu potrebu ukazati na neke stvari.
Sorry,ali koristis neistine u svom tekstu.
Izvoli dokazati svoje tvrdnje o tome da ja stalno pisem da je Vishera bolja od Skylakea.

Citiraj:
Mislim da si sve to umislio. Nitko ne tvrdi da je AMD bolji jer nije. Intel je bolji. Ono što mi tvrdimo je da FX vrijedi svaku kunu te je u tom kontekstu odličan izbor a ne bolji od Haswella/Skalakea. Normalno da se dignemo na zadnje noge kad netko izjavi da je smeće od proizvoda, jer nije.
Tocno to.
A izjave tipa "to je smece" obicno izjavljuju likovi koji isti proc niti ne posjeduju niti su ga posjedovali.
U tu svrhu je i link u potpisu. Cisto edukativno.

EDIT: Evo jedan od mojih prvih,a bas Intel (vjerojatno je stariji od tebe sarik)
Jos uvijek je na ploci.
Pogodite koji je socket.

Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 07.12.2015. u 21:26.
Hawker je offline   Reply With Quote