View Single Post
Staro 07.12.2015., 20:24   #2606
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Evo stavio ga u potpis.
Tako uvijek mozes pogledat.
To sam te još davno zamolio da napraviš zbog gomilanja bespotrebnih postova.

Citiraj:
Autor segregator Pregled postova
Ukazivanje ljudima da mogu uštediti lovu koju su im mame i tate teškom mukom zaradili bi trebalo biti građanska dužnost, a ne nepoželjno i od moderatora sankcionirano
Ovdje se ne radi o uštedi love, nego o neprestanom tupljenju da je Vishera superiornija od Haswella/Skylakea, samo Hawker to nekad pokušava staviti u kontekst "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a", a zapravo govori "ne treba ti ništa bolje od nekog FX-a, koji je vrhunac onoga što tehnologija može pružiti u smislu procesorske tehnologije, a skoro pa za džabe ga mo'š kupiti - Intel je za fanboye i mazohiste te je bolji samo u budalastim grafovima stranica poput Kitguru-a, guru3D-a, Anandtecha, Tom's Hardware-a i sličnih" i za to unazad godinu dana ima i previše primjera na raznoraznim topicima.

Naravno da je AMD za budget gaming konfe bolji izbor od Intel dvojezgraša u 2015. godini i s time se duboko slažem, ali od njega se ne treba praviti ono što nije.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
A i ti isto uspori malo sa skakanjem na svaku. Hawker je ovdje ontopic. Ako te ontopic stvari smetaju, ne zazivaj moderatore nego iskoristi divnu funkciju "ignore korisnika" i sve 5
Ljudi neka kupe što žele za svoje novce, bilo Intel, bilo AMD. Mogu ih i zapalit i poslat nam YT link... nije tvoje niti bilo čije da vodimo brigu o tome i da se pri tom vrijeđaju pojedinci.
Neki vrijeđaju trenutni AMD pokušajem sklapanja AMD based konfe od skoro 40k kn, pa nikom ništa. Samo bih napomenuo da neki ljudi te savjete shvaćaju ozbiljno i dugoročno mogu imati i gubitke ako im računalo služi za profesionalni rad zato jer "i AMD dobro radi posao", pošto ne znam tko kupuje komp od 40k kn za gaming.

Moje isprike ako ispadam grub i antipatičan, nije mi cilj zazivati moderatore na svaki drugi post nekih dotičnih ovdje i glumiti nešto, ali nekad imam posebnu potrebu ukazati na neke stvari.
ssarik je offline   Reply With Quote