Ja bi preporučio ako se ide s BB-ima potegnut barem do Nagata, ako već ne do Colorada. 16" topovi prolaze kroz sve. I nagnutu krstaricu.
Ne znam kaj se događa ali ja nemrem statičnu metu pogodit sa New Mexicom. Sve leti oko mete, jučer u nekoliko partija Omahe i Murmansk CL-i samo plove kroz kišu mojih granata bez ogrebotine. Uspio citadelat jedino New York. A pogotke koje ostvarim na BB-ima uglanom over-penovi.
Nakon dugo grajndanja kompletno nadograđen New Orleans. Zadnji upgrade od dvije milje stavljen za -10% concealment. Sad ću se probat malo vratit u Ranked da vidim dal ima razlike. Concealment je sa kamo na 10,8 km. Još da imam onaj skill iz petog reda bio bi 9,5km i čak bi mogao stealth fire radit jer mu je domet topova 16,2km a kad CA puca domet otkrića se povećava za 6 km što je onda 15,6km. Valjda do ljeta sl. godine s obzirom koliko dugo traje školovanje kapetana...
Konačni dojmovi Pepsi vs. New Orleans nakon što provedem malo vremena s kompletnim NO. Zasada prednost dajem Pepsi iako je objektivno NO bolji brod. Jednostavno sam puno više uživao s Pepsi koji mi je zasada najdraži CA, daleko.
---
Najjača stvar jučer, igrali u diviziji PlayerName i ja. On Cleveland, ja Mutsuki. Mapa Trap, idemo capat C bazu na sjeveru. Na protivničkom timu dva Kieva. A na našem ja i još jedan US DD. Reko ako to DŽubre uleti samnom u cap bacam dim i bježim. Naš CV je očito znao što radi, poslao je lovce na C cap da nam skauta unaprijed. I naravno, dogodi se upravo ono što sam i mislio, Kiev uletava u C bazu samnom. Srećom, concealment mu je gori od mojeg i vidio sam ga na preko 7 km. Lansiram torpeda, reko barem da mu ometem pravac plovidbe, bacam dim i bježim iz capa. Kako me frajer nije vidio - nije vidio ni torpeda, ako je nije na vrijeme reagirao. Potopim Kiev na početku runde s dva torpeda. Možda i najdraži kill sa Mutsukijem. I tako odmah na počektu ostvarimo ogromnu prednost jer je drugi tim ne samo ostao bez capa već i brutalnog DD-a.