Konačno sam našao malo više vremena ovaj vikend (za sebe, za gejming) pa sam otključao Fusoa, prebacio upgrejde i sad čekam prvi fight. Ali ima topova eote...Kongo je zver kad se igra kako treba a onaj treći skill za kapetana gdje se poveća consumable za jedan - itekako dobro dođe...kad se heala (i još zaradio onu zastavicu za veći heal)...Trenutno postoji bug u portu, za Fusoa, gdje krivo pokazuje upgrejdani range od samo 14,5km....Šokirao sam se na prvu dok nisam našao da je bug. Igranje s Kongom me naučilo strpljenju ali BB rade ogromni damage...Izbjegavao sam igru s BBom ali nema većeg gušta nego situacija kad opališ AP salvu u 18km udaljenu krstaricu koja još i nije okrenula bok...i taman kad zaboraviš i da si opalio - čuješ potvrdu da si ga potopio, citadelao ko majmuna dok nije bio ni svjestan kaj ga čeka...

Krenuo sam i s američkim BBovima ali da bi otključao Carolinu morao sam opet kupit St. Louis-a. I bome ću ga zadržat jer je đubre spamersko. To je teška krstarica u low tier i nema ništa slično njoj. DDove sam jeo za doručak a bome i drugima nije svejedno kad ih zaspamam s boka. Još Kumu da opet kupim (kad riješim grindanje BBova) pa da pokrijem strateški sve tierove s brodovima...
Situacija s brodovima je sljedeća
DD - Umikaze, Minekaze, Kiev, Farragut
CA - Diana, St. Louis, (Kuma - u planu opet kupiti), Murmansk, Konigsberg, Cleveland, Myoko, (kad skupim lovu Pensacola koju sam izgrindao)
BB - Fuso, S. Carolina (nakon grindanja je New Mexico cilj)
Sad moram vidjeti hoću li opet plaćati premium pa grindati Colorado i Nagato...možda mi se ne bude dalo