View Single Post
Staro 06.12.2015., 19:21   #1300
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor nerthus Pregled postova
hvala svima jos jednom, milijun prijedloga sam procitao i stvarno ce mi pomoc ovo u odabiru, mada imam se jos dosta mozgat..

btw vidim par ljudi se raspravlja u svezi budgeta i koliko periferija utjece na to, a ja ponavljam treci put, osim monitora periferija me uopce ne zanima, gamer sam ali na tipku i misa necu potrosit vise od 400kn zajedno.. a mozda ni toliko, otkad znam za sebe koristim najsmecarskije miseve od 50kn i tipke od 100injak i skroz mi je u redu to, a i na zvucnike i sluske necu puno jer ionako kuci iman stare koje jos fino rade

tako da naglasak je u budgetu bija na konfu, naravno najvise na cpu/gpu, na koji sam spreman i ic preko budgeta

hvala svima jos jednom i lijep pozdrav, valjda se javim kad se konacno odlucim, mozda i opalim neku sliku kad dodje komp da podijelim radost sa svima

Onda svakako ona moja prva konfa sa 5820K, samo probaj uvaliti GTX980 unutra. Ako ti treba više od 500GB prostora na disku, onda stavi EVO od 250GB umjesto od 500GB i neki HDD od 1TB, bilo koji.
ssarik je offline   Reply With Quote