View Single Post
Staro 06.12.2015., 07:31   #1281
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Nemoj se ljutiti, ali premlad si još

Nauči jedno, napajanje je stvar na kojoj se ne štedi. Nikada!

Puno puta si već od kada si tu na forumu kiksao baš najbitniju stavku, napajanje. I uvijek sam te to opomenuo, a ti si uvijek išao meni pametovati

Nemoj...nemoj štediti na tome ii ne, ne, nije bolje metnuti 650W bronze negod 550W kvalitetni gold.

Za takve konfe idu još kvalitetniija napajanja od auruma 750W, tipa G2 750W a ne lošije još...

Gle, nisam ja premlad, imam 26 godina, a za napajanje nema greške to bez problema drzi onu konfu, prije 2 mjeseca si dubio na glavi da moje napajanje nije doboljno za r9 390 i kako ce krepat u kracem vremenskom roku, a sad si vec promjenio pricu i slazes se da je ipak dovoljno kad si vidio da sve i dalje normalno radi, kako si i naveo par postova iznad. Ok moze i jace napajanje, ali posto nema potrebe rađe sam stavio kvalitetniju periferiju.

Sta se tice monitora, 1440p rezolucija je rođena za ovu konfu, sve ispod toga je glupost. Šta se mene tice da planiram konfu za 15k kn kupio bih ju na jesen iduce godine sa svim novitetima, ovo sve sadasnje ce brzo zastariti...

Onaj Dell P2416D je bagatela za 2000kn, također isto tako i r9 fury za 4500kn koja pojede gtx 980 je odlican izbor, jer blagim OC-ok dolazi na razinu r9 fury x i referentne gtx 980ti, ja sam stavio r9 fury x jer je buđet dozvoljavao, a grafa sama po sebi ima super hlađenje i onaj osjecaj kad ju pogledas da imas nesto brutalno...
Sphere je offline   Reply With Quote