Citiraj:
Autor bELze
Molio bi korisnike xiaomi mi4c par info prije nego se odlučim na kupnju.
Imam dvojake info pa da vidim iz prve ruke
Kamera? Neki kažu da je dobra, drugi je blate da je katastrofa u zatvorenom prostoru?!
Baterija? Ista stvar, sa istim rom-om neki imaju 5 SOT-a a neki jedva 3 ( bez igranja) ?
Podatkovna veza? Problem sa 3g/4g(neki i na WiFi) brzinma kod skidanja aplikacija sa google play-a.
Svaka pomoć dobrodošla
Thanks!
|
1. Kamera je meni super, stavio sam par fotki prije na ovom threadu, pa možeš pogledat... U zatvorenom meni super, al vidio sam i bolje i puno bolje.
2. Baterijom sam očaran, zaista mi dugo traje, stavio sam eu beta rom, počesto naguram dva dana, ali punim svaki dan jer mi sutradan oko 17-18h ostane 10%, pa da budem siguran.
3. Nemam problema sa brzinom skidanja sa google playa
Ali imam neke druge zamjerke.... spomenute push poruke nisam riješio na deset različitih načina pa sam našao 11. naime, instalirao sam push notification fixer (root version), i stavio heartbeat na 1 minutu, pa sam siguran da mi poruke stižu unutar minute za wifi il i 2 minute za mobile data što je ok, koliko može biti. Ovaj telefon boluje od toga... I to je tako.
Ne znam jel zamjerka, ali čujem zvrckanje kad spuštam mob na stol itd. kao da je nešto labavo unutra (otpušten neki vijak), skoro sam poludio kad je to bilo, a onda sam čitajući forume našao dato postoji na brdo telefona i da se samo treba priviknuti. Naime, zvrckanje dolazi od autofokusa. Sad sam se navikao na to i ok je.
Dizajn, veličina i masa fantastične, priče o pregrijavanju baš ovog uređaja su mit, vrhunski ekran, visoka razlučljivost i boje super, Software ima mana, ali je prilagodljiv, brz i jako dobrog dizajna, po meni jako fluidan, problem su naravno push poruke, može se prilično dobro ipak podesiti. na ovom romu tjedni je update, pa ako ima gresaka isprave se.