View Single Post
Staro 05.12.2015., 17:08   #1252
nerthus
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Poz, totalni sam noob i imam otprilike 16k keša i slozio bih si konfu za high end gaming iskljucivo s time da bih se volio osigurat za narednih par godina, dakle da pc bude relativno 'future proof' iako je to samo po sebi paradoksalno s obziron koliko brzo tehnologija ide prema napred..

Gledao sam puno konfi po stranim sajtovima, ali na kraju mislim da cu se odluciti za neki nas ducan, cisto zbog sigurnosti i dostave i tako.. Cini mi se da HGSHOP (webshop) ima daleko najbolje cijene!!

Uglavnom, vec sam slozio nekakvu konfiguraciju ali zelio bih cuti svacije prijedloge u okviru budgeta u kojeg mora uci i monitor i periferija (mis tipka zvucnici sluske i jedan omanji eksterni hdd)!!

Tako da slobodno slozite nesto ko ima viska vremena da usporedim sa svojom zamisljenom konfom, i preporucite neki 24inch monitor, ili vise njih!! Ostalu periferiju netreba..

Imam vise manje samo par nedoumica a to su:
1. Jeli quad core vec pomalo stari? Oce buduce igrice zahtijevat vise jezgri..
Tu neznam dali bi onda isa na 5820k ili da se ipak ne glupiran i da mi izbor bude 6700k?!
2. 16 ili 32gb rama? jeli 32 overkill? da idem na 16 i tu malo ustedim.. stvarno neznam, sta mislite za buduce igrice kroz narednih par godina? neradin nista posebno na kompu, igre skype muzika surfanje, ali mozda bolje da se osiguram??
3. Sta se tice ssd-a u cemu je kvaka sa ovim m.2 sta li su vec? Jese isplati to uzimat?

Tnx i sorry za dug newb post
nerthus je offline   Reply With Quote