View Single Post
Staro 05.12.2015., 12:04   #2794
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Igra renda brzinom od 60FPS, ali pošto je veza između televizora i grafe 30Hz, svako malo se gubi taj frejm viška, pa dolazi do tearinga.

Kada uključiš vsync, a nemaš konstantnih 60+ FPS, ili je veza TV-VGA na 30Hz, tada grafa ruši FPS na 30, kako bi se uskladili sa refresh rate-om TV-a (inače bi i dalje dolazilo do tearinga).

Nedostatak HDMI 2.0 konekcije je jedna od rak rana trenutnih AMD grafa, ukoliko je namijenjena igranju preko 4K TV-a.
pa ova druga grafa ustvari je u neku ruku da mogu odigrati koju trku na 4k tvu ili neki nogac i slicno.

no neke igre nisam mogao maxati na 1440p a sada downclockam grafe na 900mhz i prakticki pri full postavkama imam ugodnih 60 fpsa primjer uz tihe grafe i postrosnju do 500-515w .- Ac Syndicate

Fora je u tome što imam i gamepad pa da se odmorim od monitora navecer se spojim na 4k tv i derem i witchera i slično tome jer su prilagođeni gamepadima.

dok fps, strategije obvezno moram igrat na pcu.. i ofc ovo je neka priprema za dx12 naslove gdje će navodno cf biti bolji a i 8gb vrama nije na odmet
ionako ovo bolje radi nego dvije gtx 970 koje sam testirao na 1 dan.