View Single Post
Staro 04.12.2015., 20:33   #4161
rodriguez
....
Moj komp

rodriguez's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Ovo mini nema smisla, Z6 Compact isto tako, jer Compact linija je bila rezervirana za neparne serije.
Ono što bi moglo ić na CES je Z5 Ultra sa 6''+ ekranom i vjerojatno Z5 Compact Tablet, ili malo veći Ultra tablet. Uz to će vjerojatno ići i sat novi.
TO znam za compact i neparne serije, ali ovo je trač, pitanje šta će biti na kraju.

Meni kronično fali kompaktni mobitel, dimeznija max 135mm i sa jebeno dobrom kamerom.

Jednostavno Meizu M2 mini koji imam, nikako se naviknuti baratati sa jednom rukom, Moto G1stgen mi je najj što se tiče dimenzija, a pogledajte bolesne japance koje nemoš nigdje drugdje osim japana kupit.
http://www.gsmarena.com/docomos_shar...news-14257.php
Pa susjeda bi dao za ovaj mobitel.
Citiraj:
A phone with a 4.7" screen – 1080p at that! – measures only 126 x 66 x 9mm. For comparison, Xperia Z5 Compact's 4.6" 720p screen fits inside 127 x 65 x 8.9mm. The screen is an IGZO LCD driven at "double-speed", 120Hz.

The Sharp Aquos Compact has water resistance, IP68 for dunks in water. It has a 13.1MP main camera (the Sony does have the lead here) with an f/1.9 aperture. The selfie cam is a 5MP shooter.
Jel postoji išta savršenije od ovog Sharpa?