View Single Post
Staro 04.12.2015., 17:02   #5950
Jasperx
Registered User

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Pa to ti je to 50/10, ne ide više.
Pa ne tražim više, presretan sam i s ovim Više onako, for science

Actual rate za upload piše 15mbit, a ne 10, zato pitam. Znam da ima ljudi koji imaju puštene vanstandardne profile i po 70-90 mbita u dl, pa me zanima gdje se gubi tih 5mbita u uploadu kod mene. Za dl mi je jasno da više ne ide, i ovo je milina.

Citiraj:
Bravo jasperx, ipak si uspio.
Samo morati će ti dizati marginu za maxtv.
Najprije će ti ukrasti oko 5mbps maxtv pa ćeš imati 39/10. Onda će ti maxtv se smrzavati s ovim grešakama pa će ti dignuti marginu i biti će ti max nekih 34/8Mbps
Taman za Turbo 30
Hahaha, tako nešto. Ma bio bih sretan i s tim da su mi poslali sve to na vrijeme. H1 me iskopčao ako me pamćenje služi 8. 11, a ovi su me ukopčali dva dana kasnije ali do dana današnjeg nisu poslali maxtv. Da mi nije tehničar donio ruter valjda bih i na to još uvijek čekao.

Zatražio sam 30/5 i max tv 26.10.
1.12 zamjenjena parica, zove cura s prigovora vezano za mail koji sam prethodno poslao, ispričava se na storniranom zahtjevu i kaže šalju max tv odmah i probat će rješit paricu i brzinu (što stvarno i jesu). Zovem dan kasnije i kažu ma ne ne, zahtjev za maxtvom je opet storniran, daj opet podatke po četvrti put. Zovem danas, opet stornirano. Odnio vrag šalu više, rekao sam im da ne moraju niti poslat prijemnik kad ga nisu do sada u ovih mjesec i pol dana. Brzinu imam, mislio sam uzet evotv il nešto, vuk sit, ovce na broju i živio rođo.

I onda ti pošalju poruku SMSom da je MaxTV spreman za korištenje 10 minuta NAKON što si odjavio uslugu koju nisi dobio 45 dana. Bacam lajk
Jasperx je offline   Reply With Quote