View Single Post
Staro 03.12.2015., 23:01   #2594
Manuel Calavera
Premium
Moj komp

Manuel Calavera's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Za ekipu ne znam, ali moje mišljenje je da se po stoti put poserem na Faildozera.
Zamalo sam se zeznuo i kupio jednu FX konfu. Srećom izašao je benchmark za novi Fallout. I pokazao, još jednom, da su bili "u pravu" oni koji su prije pola desetljeća govorili da je AMD future proof.

Ukopat će me prije nego izađe igra kojoj Bulldozer odgovara.
Pa kako će biti future proof kad je engine blast from the past. Taj Gamebryo engine je imao i skyrim (2011), fallout3/NV (2008), oblivion (2006), te izgleda i morrowind iz 2002. Kaže wiki da je iz 1997., a ovo u fallout 4 je modificirana verzija. Jako ovisi o singlethread perfomansama, što se vidi i po tome da se kod amd-a overclock jako osjeti, a i mnogo bolje je optimizirana za intel, iz skyrim

http://images.hardwarecanucks.com/im...FX-4300-83.jpg

Međutim unatoč tome mi taj graf što si linkao nema smisla, ispada da vishera na 3.5ghz (fx 6300 i ove downclockane fx 83xx verzije) ne mogu imati average 60fps, što baš i ne vidim po youtubeu, a i ovdje:

E sad il je neko zasro test, ili nisu testirali na istom mjestu (igra koliko znam nema ingame benchmark)

edit - na nižim rezolucijama je veći stress na cpu, razlika između procesora bi se još više trebala pokazati, a kako rezolucija raste bi se trebala smanjivati, iznad 1080p skoro i marginalizirati

Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 03.12.2015. u 23:23.
Manuel Calavera je offline   Reply With Quote