03.12.2015., 22:41
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
Autor JozicA
Evo, slicno mislimo, ista nedoumica i kod mene, sto i kako, na kraju sam novu gtx 960 kupio kod madjara, reskirao tih 1600kn (stigla jutros i odmah je danas preprodao kolegi s posla,nisam kutiju ni otvorio,mirise po novom), pa ipak idem na polovno ... i sam kupujem i trazim iste polovne vga kao i ti sto si gore napisao, ali cijene su ono, neznam dal da se smijem ili placem, kad vidim da traze 1500kn za 270x, joj...
Tko se ne boji ipona i extreme digitala, moze povremeno da nabasa na super karte po smijesnim cijenama (prije dva-tri tjedna bile Asus Matrix 290X za 2400kn, trenutno ih nema po toj cijeni)
A moj ti je savjet nova r7 265 2GB Asusova u Protisu, po meni best buy za prijelazno rjesenje jer kod prodaje nemozes puno izgubiti, a ipak dovoljno dobra za vecinu igara, nadje se ponekad za 900kn polovna, ali nevrijedi 100kn riskirati ... novo je novo
|
Ma znam, ali kao sto rekoh budzet iscrpljen maksimalno, bilo bi mi idealno ubosti neku grafu tako do 600-700kn, što bi po realnom bila neka polovna R7 260x/R7 265 ili Nvidia u tom rangu, ali kad nema, njuškalo je smiješan cijene su za rubriku crni humor  imam ponudu jedne Saphhire HD7850 OC 2GB DDR5 za 500kn, grafa nema garanciju, a drugi problem je sto je tip iz Zg a ja iz slavonije, a te neprovjerene stvari uzimati preko pošte bez da se vidi prvo mi je mačak u vreći, da je tu s foruma neko onda druga prica... Svida mi se ova ideja za ASUS R7 265 ali mi ej to trenutno puno novceka... Baš smo u banani 
|
|
|