View Single Post
Staro 03.12.2015., 22:41   #2591
ibme74
Premium

ibme74's Avatar

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
Evo, slicno mislimo, ista nedoumica i kod mene, sto i kako, na kraju sam novu gtx 960 kupio kod madjara, reskirao tih 1600kn (stigla jutros i odmah je danas preprodao kolegi s posla,nisam kutiju ni otvorio,mirise po novom), pa ipak idem na polovno ... i sam kupujem i trazim iste polovne vga kao i ti sto si gore napisao, ali cijene su ono, neznam dal da se smijem ili placem, kad vidim da traze 1500kn za 270x, joj...

Tko se ne boji ipona i extreme digitala, moze povremeno da nabasa na super karte po smijesnim cijenama (prije dva-tri tjedna bile Asus Matrix 290X za 2400kn, trenutno ih nema po toj cijeni)

A moj ti je savjet nova r7 265 2GB Asusova u Protisu, po meni best buy za prijelazno rjesenje jer kod prodaje nemozes puno izgubiti, a ipak dovoljno dobra za vecinu igara, nadje se ponekad za 900kn polovna, ali nevrijedi 100kn riskirati ... novo je novo
Ma znam, ali kao sto rekoh budzet iscrpljen maksimalno, bilo bi mi idealno ubosti neku grafu tako do 600-700kn, što bi po realnom bila neka polovna R7 260x/R7 265 ili Nvidia u tom rangu, ali kad nema, njuškalo je smiješan cijene su za rubriku crni humor imam ponudu jedne Saphhire HD7850 OC 2GB DDR5 za 500kn, grafa nema garanciju, a drugi problem je sto je tip iz Zg a ja iz slavonije, a te neprovjerene stvari uzimati preko pošte bez da se vidi prvo mi je mačak u vreći, da je tu s foruma neko onda druga prica... Svida mi se ova ideja za ASUS R7 265 ali mi ej to trenutno puno novceka... Baš smo u banani
ibme74 je offline   Reply With Quote