Citiraj:
Autor ibme74
tako da sad ne znam koju da uzmem (privremeno) dok ne izade nova serija GTX-ca i R9 3xx pa padne cijena sadašnjim 970-kama ili R9 270x/280x... Koliko je dobar izbor R7 250x ili R7 360? Znam da nisu neka vrh kartice ali bil mogle gurat ove novije naslove u 1080p na nekim high postavkama sa barem 30 FPS-a? Trazio sam polovne R7 260x, R7 265, R7 370, GTX 750 Ti, ali ih bas i nema puno na oglasima, a ove sto su ugl previskoe cijene (kostaju kao i nove ili 50-100kn manje, a stare po godinu ipo, pa cak i dvije)... Šta vi kažete ekipa?
|
Evo, slicno mislimo, ista nedoumica i kod mene, sto i kako, na kraju sam novu gtx 960 kupio kod madjara, reskirao tih 1600kn (stigla jutros i odmah je danas preprodao kolegi s posla,nisam kutiju ni otvorio,mirise po novom), pa ipak idem na polovno ... i sam kupujem i trazim iste polovne vga kao i ti sto si gore napisao, ali cijene su ono, neznam dal da se smijem ili placem, kad vidim da traze 1500kn za 270x, joj...
Tko se ne boji ipona i extreme digitala, moze povremeno da nabasa na super karte po smijesnim cijenama (prije dva-tri tjedna bile Asus Matrix 290X za 2400kn, trenutno ih nema po toj cijeni)
A moj ti je savjet nova
r7 265 2GB Asusova u Protisu, po meni best buy za prijelazno rjesenje jer kod prodaje nemozes puno izgubiti, a ipak dovoljno dobra za vecinu igara, nadje se ponekad za 900kn polovna, ali nevrijedi 100kn riskirati ... novo je novo