View Single Post
Staro 03.12.2015., 21:20   #21
Filipović
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Dugačko je ali pročitajte jer bi vam moglo uštediti živaca kad dodjete u SYSTEM ONE

Evo čitam negativna iskustva sa System One servisom pa sam poželio podijeliti svoje.

DAkle prije 15mj kupio sam Asus laptop (konfiguracija sada nije bitna), Nakon 3 mjeseca rikne sekundarna grafika (nvidia). Dobro, odem u ovlašteni servis system One i objasnim čovjeku o čemu je riječ. On zaprimi laptop i kaže javit ćemo vam se kad bude gotovo. NAkon dva dana zovu me iz servisa i kažu da je neispravna matična ploča i kako je laptop pod garancijom da će biti zamjenjena te da ga mogu podići idući dan (dakle tri dana nakon predaje u servis). Kako laptop koristim za posao ja sam bio sav presretan. Međutim tu počinju problemi. Uzmem laptop i odem kući, upalim i probam, sve bitno radi ali baterija je na 80% i ne puni se. Pogledam po internetu i posavjetujem se sa kolegom informatičarom koji kaze da su vjerojatno krivo spojili matičnu i da im odnesem natrag jer se to brzo riješi.
Kao eto jebiga dogodi se.
Kako je bio petak popodne odnesem laptop tek u ponedjeljak ujutro. Kažem službeniku na pultu da imam reklamaciju na poprava, a on me ošine pogledom ko da sam papu ubio. NAkon objašnjavanja kako mi nije pao i nisam nestručno rukovao s njim nego samo upalio uzme on laptop natrag ali na radni nalog ne stavi naznaku da je reklamacija popravka. Upozorio sam ga da je to reklamacija i da je to meni bitno ako bude dodatnih problema. On je nevoljko stavi. u srijedu dakle dva dana opet zovu iz servisa (reko sebi super nesposobni su ali bar brzi). Službenik kaže da je pokvarena baterija i da nova košta 700kn ako hoću mogu je naručiti. Na što sam ja popizdio, sjo u auto i otišao tamo. Pokazao sam čovjeku da je riječ o reklamaciji jer je baterija savršeno radila u kad je laptop došao u servis, a sada nakon popravka ne radi. On proučava papire i kaže: ČUDNO. Kad sam pitao što je čudno on kaže da se to obično ne događa i da imam sreće jer da je i baterija pod garancijom pa će mi je zamijeniti besplatno. Ja mu kažem: čekaj malo nije moja greša ili baterijina što ne radi nego njihova ali eto treba mi taj prokleti laptop pa neka je zamijeni samo da mogu nastavit radit. Novu bateriju sam čekao od 13. siječnja do 5. veljače. U međuvremenu sam zvao nekoliko puta i svaki put dobio odgovor da je popravak u tijeku i da čekaju djelove. Na kraju više nisam mogao izdržati i opet sjeo u auto i otišao k njima. Rekao sam da sam došao po svoj laptop na što su mi rekli da još nije gotov a ja njima da me ne zanima i neka odu u hgspot i kupe novu bateriju kod njih jer se ja ne mičem dok ne dobijem svoj laptop. Gle čuda dolazi voditelj poslovnice na poziv službenika i da bi smirio situaci kaže da će ugraditi jednu bateriju koju su eto slučajno naručili za nekog drugog ali je stigla ranije.
ALI TO NIJE SVE
10 mjeseci nakon popravka u sysone servisu ponovo rikne grafička, isti kvar ko zadnji put. (što me navodi na pomisao da matična uopće nije zamjenjena nego eto ponovo lemljene ili reparirana postojeća grafika). Sutra idem prvo u udrugu potrošač vidit kako se mogu dodatno zaštititi a zatim u bilo koji drugi servis u Karlovac ili VAraždin jer u SYSTEM ONE NE IDEM.

NESPOSOBNI SU, NELJUBAZNI i BAHATI. Čudi me kako su uopće postali ovlašteni servis
Filipović je offline   Reply With Quote