Pozdrav svima i isprike ako je već bilo postavljeno slično pitanje (search mi nije pomogao).
Naime, imam problem s jednom grafičkom karticom (Sapphire je proizvođač) koja je originalno kupljena u ADM-u i kasnije je meni poklonjena s originalnom ambalažom i računom (posebni jamstveni list nije dobiven s karticom). U međuvremenu mi je kartica u potpunosti otkazala poslušnost i testiranjem sam došao do zaključka da nešto s karticom nije u redu. Nazvao sam ADM i rekli su mi da slobodno pošaljem karticu i da garancija sigurno vrijedi (na stranici stoji 24 mjeseca i račun je iz 2014. godine, znači sve pet).
Poslao sam ADM-u na reklamaciju i nadodao moje kontakt podatke s obzirom da su na računu bili navedeni podaci druge fizičke osobe koja je originalno i kupila karticu. Oni su mi se javili u roku jednog dana i naveli da je kartica ispravna i da moram platiti sat vremena testiranja i poštarinu za natrag. OK, možda sam i previdio nešto i kartica je ispravna, ali ne bi bilo prvi put da dobijem natrag iz servisa proizvod koji navodno "uredno radi".
Ali su mi isto tako naveli, i to mi je najmanje jasno, da mi općenito jamstvo ne vrijedi jer (citiram): "jamstvo ne vrijedi uz predočenje računa drugog kupca. Jamstvo je prenosivo isključivo uz predočenje kupoprodajnog ugovora između Vas i originalnog kupca, ovjerenog kod javnog bilježnika."
Je li netko imao slično iskustvo ili zna nešto više vezano za dio s jamstvom?
Sve pet ako su u pravu, ali se jednostavno s ovim još nisam susreo i iznenadilo me je.