Citiraj:
Autor gin.tonic
|
Vidim opet sreća sa SLI supportom, al navodno igra najnormalnije radi na 770/780 bez beda pa nije u banani i ako na jednoj grafi vrti igru.
Citiraj:
Autor gin.tonic
Još jedna u nizu failova ove godine, piše da na Xbox One loše radi, pa si mislite 
|
Ne mogu komentirati kako je sa AMDovim grafama, ali na mojem kompu (pogledati moj komp) igra radi konstantno zakucana na 60FPS-a bez ijednog frame dropa pa i dok je prepuno eksplozija na ekranu (sa apsolutno svim efektima na ultra/max, zadnji nVidia game ready driveri), za razliku od Fallouta koji povremeno zna imati frame dropove na <30 FPS-a u gradu.
A ovo za konzole, iskreno očekivao sam da neće moći gurati igru kak spada dok krene sijaset eksplozija ko u JC2 dok pola ekrana eksplodira i sad još noviji physics engine simulira cimanje lijevog jaja muhe dok ju pobere geler od rezervoara Jeepa, ali ovo je kriminalno loše. O
loadingu od 15 minuta(!) neću ni komentirati, dali su valjda indijcima da im nalupaju bilo kakvi port, sad bar konzolaši vide kako je nama sa lošim portovima