Tema: Just Cause 3
View Single Post
Staro 03.12.2015., 17:07   #4
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Vidim opet sreća sa SLI supportom, al navodno igra najnormalnije radi na 770/780 bez beda pa nije u banani i ako na jednoj grafi vrti igru.

Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Još jedna u nizu failova ove godine, piše da na Xbox One loše radi, pa si mislite
Ne mogu komentirati kako je sa AMDovim grafama, ali na mojem kompu (pogledati moj komp) igra radi konstantno zakucana na 60FPS-a bez ijednog frame dropa pa i dok je prepuno eksplozija na ekranu (sa apsolutno svim efektima na ultra/max, zadnji nVidia game ready driveri), za razliku od Fallouta koji povremeno zna imati frame dropove na <30 FPS-a u gradu.

A ovo za konzole, iskreno očekivao sam da neće moći gurati igru kak spada dok krene sijaset eksplozija ko u JC2 dok pola ekrana eksplodira i sad još noviji physics engine simulira cimanje lijevog jaja muhe dok ju pobere geler od rezervoara Jeepa, ali ovo je kriminalno loše. O loadingu od 15 minuta(!) neću ni komentirati, dali su valjda indijcima da im nalupaju bilo kakvi port, sad bar konzolaši vide kako je nama sa lošim portovima
potemkin.hr je offline   Reply With Quote