View Single Post
Staro 03.12.2015., 15:51   #7621
Marleyndm
Registered User

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor Misak Pregled postova
prije cca 2 mj. sam uzeo sa GeekBuyinga mobitel totalno nepoznatog branda. Jedino sto sam trazio od telefona je da baterija izdrzi cijeli radni dan... posto zbilja puno vremena provedem na telefonu, Samsung s5 vise nije mogao izdrzati taj tempo te je posustajao u popodnevnim satima... Gledao sam sto se nudi od uredjaja sa velikim kapacitetom baterije te sam pomalo sumnjicavo gledao na uredjaj sa baterijom od 6050mah. No posto lova nije bila prevelika odlucio sam se na kupovinu...

Uredjaj se zove VKWORLD VK6050S.

Operating System Android 5.1
CPU CPU:MTK6735 Quad Core, 1.0GHz
GPU GPU:Mali-T720
RAM 2GB
ROM 16GB
Extended Storage 32GB (isprobano i sa 64GB)
Display
Screen type OGS, IPS, Capacitive Touch Screen
Screen size 5.5 inch
Screen resolution 1280 × 720 pixels HD
Screen color 16000K colors
Network
Wireless connectiveity GSM, 3G, 4G, GPS, WiFi, Bluetooth
Frequency 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/2100MHz
4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
Bluetooth Yes 4.0
WiFi Yes, 802.11b/g/n
GPS GPS A-GPS
Camera
Camera type Dual cameras (one front one back)
Back camera 13.0MP back camera with flashlight and auto focus
Front camera 5.0MP front camera
Video recording Yes
Connectivity
SIM card slot One standard + one micro SIM, Dual SIM, Dual standby
TF card slot Yes
Micro USB slot Yes
Audio output Yes (3.5mm audio out port)

Znaci karakteristike cisto prosjecne i sasvim dovoljne za puuunoooo razgovora, mail, malo surfanja, Viber, nesto fotkanja...

Nakon sto je telefon stigao lijepo upakiran i sa silikonskom futrolom koju su komotno mogli prodavati extra, ostao sam ugodno iznenadjen. Sve radi lijepo i fluidno, a baterija uz doslovno mucenje izdrzi dva radna dana i jednu noc... recimo preko vikenda mogu komotno mobitel skinuti sa punjaca u subotu i da izdrzi do kraja radnog dana u ponedjeljak... A to je sve sto i sam i trazio od mobitela.. fotke su sasvim zadovoljavajuce za povremene izlete u prirodu i fotkanje iskljucivo vani... Inace na uredjaju su stalno upaljeni WIFI/4G, Bluetooth (sinkroniziranje sa Garmin Fenixom 3), dva mail accounta sa sinkronizacijom na 5min...

Uglavnom svaka preporuka za one kojima je baterija prioritet u odnosu na performanse...

http://www.geekbuying.com/item/VKWOR...ck-350199.html
Poz, jučer sam razbio mobitel i vidio sam ovaj VKWORLD mobitel, pa me baš zanima da li je sve uredu s mobitelom i ako ga naručim preko geekbuy-a kada mi dođe da li će podržavati moju Tele2 sim karticu normalno ili moram nešto posebno raditi?
I oko te narudžbe kako to ide prvo uplata pa ti mobitel dođe ili može se na licu mjesta platit? Hvala
Marleyndm je offline