To im je stamparska greska, izgleda, 95W je FX 8300, samo da cijena nije na ADM stranicama isto greska.
A izgleda da isto gledamo, i sam vec par tjedana mozgam sto da uzemem, Intel je dobar (imao dosada 3 kombinacije ali sve 3 prodao), ali je za kune koje su meni na raspolaganju trenutno malo daleko, pa kontam li ga kontam sto i kako, i sve sam blize AMDu (opet) jer za 1000kn za procesor nema bolje ... tj. mozda ima ali ja neznam... ili nevidim u nasim trgovinama.
Trazio sam i polovno eto vec desetak dana, ali ljudi drze cijene visoko po oglasima, pa za 200kn razlike radije kupim novo pa znam na cemu sam od starta...
Gledam i MBO za FX 8300, izbor pao na dvije:
GA-970A-DS3P ili 160kn vise
GA-970A-UD3P (obje revizija 2.0), ova druga ima 8+2 pa mi se vise svidja zbog toga ...
Pa si sad mislim ako FX 8300 odlucim kloknuti na UD3P (a steta bi bila da neprobam) koji hladnjak staviti, posto uzimam ovu kombinaciju mbo+proc na rok od makar 3-4 godine nebih bas riskirao s stock zujalicom (posto je 95W procesor stavljaju onu laksu aluminijsku veziju amd zujalice) pa izbor pao na
SCYTHE Ninja 3. Po svemu sudeci jako dobar hladnjak, a i samo 130kn skuplji od LC-CC-120 koji mi je prvi pao na pamet.
Memorija ce ici
Kingston 1866 na mbo. Pa mislim da s tim nemogu pogrijesiti.
Neki savjet u vezi procesora, ili mozda da probam ici na 8320e ? U cemu je tocno razlika izmedju navedena dva ako tko moze napisati ? Hvala.