View Single Post
Staro 02.12.2015., 23:35   #591
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
jel spojen preko wifia ili mreznom?

sad me kopa ovo da mogu streamati te kanale, jel su to live kanali?
onda bi se mogao rijesiti pretplate na tv-u ako to radi tako dobro?
plus, ima li nacina dobiti hrvatske kanale nekako? da ne moram saantv koristiti, a za njega treba windows masina zbog silverlighta i plus sto se placa 30kn mjesecno.
ako moze ovo sve skupa odraditi taj box, onda se otplatio odmah u prvom mjesecu koristenja

koji bi bio ono top model, i da ima svoj daljinski. nema veze jel kosta 50 ili 100$

Spojen kablom, nekih 60-70 mbita je propusnost (navodno je 10/100 chip ali realno je do 70 mbita, kabel je 1m dužine). Wireless radi uredno za streamanje programa ali kod torrenta mi zna resetirati router pa sam spojio kablom.
to su live kanali. za hrvatske kanale ne znam, meni je na HBO sa hrvatskim titlovima i ne diram dalje .
Ako novci nisu problem, uzmi brand name box tipa minix ili slično. Oni imaju odličan support i svako malo update-aju firmware. Meni je na mom 4.4.2 i nisam ziher da će ikad izaći što novije, a flashanjem neprovjerenih romova mogu zbrikati box.
Zasad sve radi korektno ali ako počne kašljucati, hebi ga. Zato ti preporučam neki brand name player i miran si.
Ovaj moj ima prosječan daljinski sa osnovnim funkcijama ali sam u postavkama vidio da mogu na njega spojiti svakojake daljince, sa žiroskopom, gamepade itd. Ono što mi je najbolje, Logitech K400r radi uredno, prikazuje naša slova, fantastično je za Kodi. Za igre i nije baš tako dobra
alengrosevic je offline