View Single Post
Staro 08.10.2005., 00:59   #44
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Originally posted by McG
Evo jedan primjer neznanja.
pun pogodak losa komfa tj losa...idem redom:

3200+ 200*10...mnozitelj ti nikad nece trebat...isplati se samo uzet san diaga 3700 ili 3000venica...(sve ostalo tak i tak neces koristit)

ploce: epox se ne kupuje...on je bio u pocetku dobar kad su gigabytovi strucanji dali otkaz i osnovali epox...al su se u meduvremeno opet zaposlili i epox prodapada...tj stok i o je to...sve iznad toga je nestabilno...

gainward...o boze to zujanjeto je grozota...obavezno si trebao ubrojat 700cu zalmana za grafe

7700 zalman...totalno nepotrebno...i prelosi kuler...doduse ipak je ovo venice a ne preksot da trebas DOBRO hladenje...pa bi mu i dosta bio box kuler no doduse nesto glasan...pa si tu trebao stavit frizider 64(freezer)

hitachi je IBM a on jos uvijek proizvodi svoju deskstar ovaj deadstar seriju...taman pocinju rikavat pvri hitachi diskovi...pogledaj malo okolo...ja sam vam to govoio...al ne mene se ne slusa...isto kao i za centuriona i dfi itd itd itd

chieftek midi dragon...ok to je stvarno dobar izbor bez zamjerki(osim jedne coolermaster ima bolji protok zraka tj sredeno hladenje)

forton: hm...bluestorm nije ono sta je bio...tj blue storm je bluestorm al niej kvalitetan kao 60-ka forotonova(nadalje ovo je jos uvijek dobro napajanje i ovdje imas kod mene +)

ocz EL...uf uf uf...EL je samo oznaka kod ocz-a da su niske latencije...eh dal je tccd ili bh tj utt neznamo...posto je 400 verziaj si najjerojatniej mislio na platinum (sad rev 2 ili ne svjedo) ili pak gold vx...neznam...uglavnom ja bi ti rije preporucio da uzmes corsair c25 4400...
nadalje gdje ti je kuler za proc? gdje je tipkovnica i mis...bez brige vidio sam da si ostavio 400 kuna

al opet pri maticnoj si se jakooo zeznuo...imao ju u rukama...cekao novi bios...zakljucak malo poboljsanje...sad ju nemam i nisam uopce zainteresiran za epox(naglasak na to da ja JAKO volim zelenu boju pa mi je ujedno i zao)

da ti opet ne ponavljam konfa bi radila...al to nije TO...jerimo kad bi ju klokao do bola...tj do max napravio bi hm...40003d markova mozda i vise(ovo je sam usporedba) dok moja je u stanju raditi i vise...a da ne pricam u super pi-u everestu itd...nemoj me krivo svatiti i povlacim da nemozete nis napravit...smajlic sam zaboravio stavit i iskrene isprike na tome...al ja imam puno vise iskustva s time i znam kak se komponent ponasaju jer od tog prakticki zivim(dobro jos nisam punoljetan...al tak zaradujem lovu i starce uopce ne trazim pare)

e da jos jedan mali komentar vidio si da je sve kod mene u linksu...a to je iz jednostavnog razloga...znaju kaj rade...i ono kaj rade rade kak spada!!!pohvala svaka cast...i zato mi je raded tam kupit...jer ak bude problema...nema problema ak nisi shebao sve 5...evo ti nova...ak jesi mozda prode mozda ne...dok te ostali sam odbruse tipa ovo je strgno itd sto ne stima...a kad sloze konfiguraciju sloze ju kak spada...gledao sam bas...a i znam dosta ekipe iz linksa(uglavnom prodaju) al i par iz servisa...i vidio sam njihov rad...i bez zamjerki...
recimo kad dobis od njih plocu...cesto sam nasao da je ispod chipseta pasta a ne zvaka, da je na procu dosta paste( a ne tvornicka zvaka ili tak ens) da je kablovinej poslozeno i razmisljano o nadogradnji...to je ono sta se cijeni...a ne da ti to uuraju nogom(doslovno) i predaju ti...a cesto negdje drugdje znaju zaboravit flopi...naajanje na grafi itd...zato ja preferiram links jer neznam ko je kolko sposoban slozit sebi konfu...em je sastavit em probrat si komponente...stoga no hard fealings

mc_fish je offline   Reply With Quote