Citiraj:
Autor alengrosevic
Osobno bih išao na m8s. Ima 2GB rama što bi kasnije moglo dobro doći za openelec ako se završi ili za neke aplikacije koje se vrte na androidu i trebaju memorije.
tih 5$ nije neki novac tako da uzmi bolji uređaj. M8s bi trebao uskoro dobiti 5.1, nešto sam neki dan čitao na webu.
Meni player radi odlično, kodi vrti sve što mu bacim, Genesis mi radi predobro, torrent klijent je gore, ima neki free tv koji ima i HBO (i još neke programe, svi imaju hrvatske titlove) zaista najbolja investicija u zadnje vrijeme.
Sad tih 50$ je nekih 350 kn, plus carina i davanja za našu lijepu, ipak se to penje na preko 450 kn sve zajedno.
Najisplativije je iz dojčland naručiti (ebay) ispadne nekih 450 kn ( link) a dođe kroz par dana. Za kineze treba čekati i do 3-4 tjedna, a cijenovno dođe praktično na isto.
|
jel spojen preko wifia ili mreznom?
sad me kopa ovo da mogu streamati te kanale, jel su to live kanali?
onda bi se mogao rijesiti pretplate na tv-u ako to radi tako dobro?
plus, ima li nacina dobiti hrvatske kanale nekako? da ne moram saantv koristiti, a za njega treba windows masina zbog silverlighta i plus sto se placa 30kn mjesecno.
ako moze ovo sve skupa odraditi taj box, onda se otplatio odmah u prvom mjesecu koristenja
koji bi bio ono top model, i da ima svoj daljinski. nema veze jel kosta 50 ili 100$