Citiraj:
Autor mamutarka
pa znači ovako je to išlo
poštar jučer donese ruter, i traži me postojeći, ja kažem da nemrem sad, on kaže ok i ode
otvorim kutiju novog rutera i unutra je tcom papir na kojem piše ''blablabla pri primopredaju morate dati stari ruter ili ga poslati u roku od 4 dana''
e sad jel blef il nije neznam, i SZK poslije kad sam zvao mi je dečko rekao da jesam li vratio ruter, te da moram vratit ako nisam
|
Situacija je jasna da ne moze biti jasnija, pa ne kuzim kaj te buni
Nekad su T-Com routeri bili u vlasnistvu korisnika i pri promjeni se trebao platit (kroz mjesecne racune) novi router.
Od 2008 su promijenili praksu te su poceli
iznajmljivati routere. Trebali su zapisat serijski broj svakog iznajmljenog routera, ali naravno da to na pocetku nisu radili. U zadnjih godinu/dvije to skoro uvjek uredno rade i negdje na kutiji ili nekoj naljepnici je jasno napisano "Vlasnistvo HT-a".
Tako sam i ja dobio jedan iznajmljeni router (ADB), ali nije bio kod njih evidentiran, pa mi je ostao nakon zamjene sa ZTE i nisu me mogli traziti povrat.
Pred cca mjesec dana je tako susjed dobio novi ne evidentiran ZTE router u HT centru radi uvodjenja novih usluga, ali te usluge nisu realizirane mjesec dana. Kada su konacno nekidan realizirane dosao je tehnicar i doneo novi SX763. Pogledao u bazu i ustanovio da susjed nema nikakvu iznajmljenu opremu od HT-a, pa je tako novi ZTE stigao u moj ormar za rezerve
Ono kaj
moras napravit je zovi sluzbu za korisnike i trazi da ti daju serijski broj routera za koji te duze, jer vise neznas o kojem se tocno radi, kako bi ga mogao vratit. Ako taj broj ne postoji, nemas nikakvih dugovanja i mirno zadrzi SX-a.
Naime, da te mogu trazit povrat trebali navest tocni model routera i serijski broj, a to izgleda u tvom slucaju nemaju. Meni se cini, ako se dobro sjecam, da si ti kao prvi iznajmljeni router dobio ADB, a njih budale nisu popisivali