View Single Post
Staro 02.12.2015., 15:45   #15
0siris
Banned

Datum registracije: May 2015
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
A gle, kako ću ja iz 150 prijava selektirati 20 s kojima imam vremena za razgovor? Nekako ih moram dodatno sortirati. CV je suhoparno nabrajanje škola/poslova koji me realno ne zanima previše, jer svi su tu negdje po školi.

To kako se neko snašao i u par rečenica riješio prvi zadatak koji sam pred njega stavio mi je bitnije. To dal se nekome neda pa nabaci 3 rečenice samo da nešto pošalje, u kojima isto vrti standardne floskule mi isto pokazuje kaj mogu očekivati od takve osobe.

@osiris.
Ako si pročitao moj post, onda si mogao vidjeti da sam ja tražio i davao prednost upravo suprotnoj ekipi, koja ima svoj ja. A ako je tebi teško napraviti nešto za mene (to motivacijsko pismo) dok još nisi uopće ni došao raditi, i koliko god to debilno bilo, nemamo kaj razgovarati. Ako se ne možeš snaći da tih par rečenica sam smisliš da budu drugačije od drugih bez da mi jedva malo viriš iz dupeta od floskula, opet nemamo o čemu dalje razgovarati

Ja radim debilne stvari, moji ljudi rade debilne stvari. To je dio posla koje određeni klijent zahtjeva, i oni to se mora obaviti sviđalo se to nama ili ne.

pa sorry ali zato i neradim za tebe iz razloga što tražiš motivacijsko pismo a po pitanju što bih mogao napraviti za tebe nećemo ni ulaziti zato što nema smisla,...samo jedno je sigurno ne postoji tolika količina novaca u ovome svijetu da od mene se dobije takvo pismo.Znam koliko vrijedim i koliko se aktivno i trudim i radim oko vlastitoga posla,...i itekako mislim da je životpis bitniji od nekog baljezanja gospodine molim vas kako bih i sličnog "formalnog" razgovora zato što ako mi u nečijem životopisu piše da dotična osoba ima karijeru iza sebe koja meni paše i vidim mogućnost doprinošenja firmi zapravo mi nije ni bitno što piše u životopisu,...kakva je osoba vidim u razgovoru.Opet ovisi o poslodavcu ali kažem.... kada dobijem nečiji životopis sa 7 godina iskustva u ozbiljnim projektima i još toliko prije toga nema potrebe tjerati gospodina na zamolbe,..fu ajde pokrenuti ću svađu ali osobno nema potrebe tjerati ga na ništa,ni radno vrijeme ni pauze na kauv ni ništa...ono što je meni osobno bitno dali su zadaci na kraju dana gotovi i dali su kriteriji ispoštovani....ali opet šta ja znam ovo je Hr neznam ja kako vi tu radite
0siris je offline   Reply With Quote