Citiraj:
Autor rendula
Jedno pitanje - zasto se u Hrvatskoj stalno forsiraju ta motivacijska pisma i glupa pitanja u stilu "jesi li timski igrac"? Jedini rezultat toga je natjecanje tko ce srociti taj proljev na idealni nacin, da poslodavcu ne izgleda kao idiot, ali ni da mu se uvlaci u dupe. Kolicina korisnih informacija bliska nuli, motivacijska pisma se obicno svode na naglasak djelova iz CV-a + serkanje. Pa nije prijava za posao zadacnica iz hrvatskog. Kad sam cuo pitanje "Kako bi djetetu od 5 godina objasnio sto je internet", i to iz Microsofta, u glavi odmah krizam dok se ne udostoje intervjuirati na normalan nacin.
Dajte ljudima neki laksi stvarni problem, neka mozga o njemu i izlaze svoje rjesenje pola sata i bok, kolicina informacija 100x u odnosu na ove gluposti.
|
u potpunosti se slažem nikad mi nisu bile jasne te "zamolbe" i slične gluposti....kao da se moraš uvući u guzicu nekome plakati moliti biti rob.....nikad nisam slao zamolbu niti ću je slati iz principa i bez toga sam dobio posao kak ospada ....ili znam što radim i vrijedim ili ne...ako hoće nekoga da mu se uvlači u guzicu neka si nabavi psa oni su super za to.....

i sigurno nisam ovo sve naučio da bih se ulizivao nekome čelavcu po HR -_-