Citiraj:
Autor Alph4Dawg
Medutim, problem lezi u tome sto, ciljana publika aka target audience je bas takva da ih ne zanima sama igra, te srz previse. Takvi hoce igru koja je totalno eye-candy, dok ih boli ona stvar za hitreg/netcode/mehaniku napucavanja, etc; i spremni su bilo kada napraviti pre-order, te pljunuti i stotinu eura kako bi medu prvima imali igru i osigurali nekakav placebo premium/season pass.
|
Pa vidiš da i nije tako kad se broj igrača drastično smanjio. Najviše igrača je na PS4 jer postoji neki bundle, tj. akcija. Što se tiče "hitreg-a/netcode-a/mehanike", ja nemam nikakvih problema s igrom (ako misliš na probleme s BF4, nigdje veze). Igra vuče na arkadu i namjenjena je casual igračima. To se moglo vidjeti i u beti. Slažem se da igri fali još sadržaja. Od kad sam prošli tjedan dosegnuo max rank igru palim samo kad igram s prijateljima. Ne pada mi na pamet igrati sam ove veće modove (walker assault, supremacy, turning point) jer su čisti cluster fuck. Najviše što me smeta u igri je granade spam..... Uglavnom, po meni igra ne vrijedi 60€. Možda da su u tu cijenu uključeni svi DLC-ovi (nadolazećih 16 mapa, 4 heroja itd.). Ovako po meni ima istu sudbinu kao i Titanfall koji nije imao nikakvih tehničkih problema, čak je i ponudio nešto novo, ali je brzo dosadio.