01.12.2015., 23:18
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Autor BladeRy
Nagato je fenomenalan brod, ti igras krivo sa njim. Kad ga upgradeas i kapetan bude naskilan da ti secondary ima domet 7km da vidis pakla kad ti netko pridje.
Sta se tice dmga, danas sam oborio rekord, 216k dmga. Imas 410mm topove, vise nije ko Fuso sa duplo shellova pa sta pogodi. Nagato je brawler, a na 10-15km je monstrum, jer cruisere mozes citadelat i sprijeda i straga. Shellovi imaju drukciju putanju pa to zna tlacit ljude dok se ne naviknu.
Fuso disperzija na max range je 224m, Nagato je 231. Al na max rangeu je itako lutrija ista pogodit. Fuso dobija cisto na kolicinu shellova sta ispali, a Fuso je OP za svoj tier. Nagato puca manje al jace.
Meni je sa Fuso u 85 partija average dmg 61k i 22% accuracy sa glavnim topovima, Nagato u 76 partija imam average 77.7k dmga i accuracy 28%, jer vise nisanim i pazim.
Pogledao sam top 10 sa Nagatom na EU, po dmgu. Cak sam 9ti (sa ovom ludjackom rundom), a za top 10, accuracy je od 24-29%.
Fuso top 10, ima accuracy cca 22-24%, a ekipa ima po 900 rundi sa njima. Tako da je preciznost tu negdje. Doduse, fuso ispali 6*2 topova u salvi, a nagato 4*2.
|
ja samo znam da ja ne mogu pogodit sa nagatom ca sa 12-15 km, a kad pogodim jako mali dmg. shellovi lete na sve strane. u 10-ak partija imao jednu citadelu i to kojih 10k dmg-a sa 10 km. kao što sam rekao za sada je užas s njim igrat i danas sam toliko po**zdio da sam odusto od igranja, vidjet ćemo kasnije kad se upgrejda ali čini se da neće biti lako.
|
|
|