View Single Post
Staro 01.12.2015., 17:46   #6680
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Evo došao Seasonic i ugrađen popodne.
Nečujan kako sam i pretpostavljao.Izgleda zbilja super,čak dimenzijama izgleda malo manji od starog Cx-a 430m.
Nije modularan ,ali kablovi mi ne predstavljaju nikakav problem,jer imam Antecovo kučište u koje napajanje ide u gornju ladicu,tako da se ostatak sakrije iznad prže i nije vidljiv u kučištu.Za razliku od Cx-a,puno su bolje raspoređeni sata konektori.Na jednom kablu ih je 4,a dužina kabela pokriva cijelo kučište,tako da je jedan dovoljan za sve,za razliku od cx-a,koji ima dva modularna sata kabela,s malim razmakom između dva konektora,tako da morate opet iskoristiti oba,za recimo pržu i hdd!
Ima dva 8 pinska za grafiku,također na istom kabelu,tako da se gužva u kučištu zbilja smanjila,koliko god čudno zvući za nemodularno napajanje,za razliku od modularnog cx-a ,na koji sam morao piknuti i molex kabel zbog 6 pinskog adaptera.
Jedini nedostatak je naponski kabel koji dolazi s napajanjem,koji je namijenjen američkom tržištu,tako da kod nas neće moći proći.
Srečom ih imam nekoliko pa nije problem,ali eto,tko nema,dodatna zezancija.
Da ,ekipa u Comelu nema običaj otvarati komponente prije kupnje,tako da je ovaj nedostatak za mene plus.Budem ih sutra upozorio,da znaju reći ljudima prije kupnje.
Eto,ja super zadovaljan za 499kn,poz!