Mene zanima nesto drugo, ne znam bas jel dobro mjesto za pitat al evo...
Uglavnom, skinuo sam si Black Ops 3 cisto da ga probam kako ide i mogu rec da sam fkt iznenaden. Ako se ne varam pod minimum specs pise gtx470, a ja sa svojom 460 vrtim sve na high detaljima uz najjaci AA koji mi dopusta. Doduse shadows su na medium.
FPS je od 30 do 70 i stvarno je fino i glatko, mozda zbog moje nesto manje rezolucije ekrana jer ipak nije full hd.
I sad tako ja lijepo igram i odjednom na sceni koja se normalno vrti, znaci nije da uleti hrpa novih stvari il nesto, samo FPS padne na 0-1 i tako potraje nekih 5sec i onda se sve vrati u normalu. U tih 5sec naravno crknem
E sad, igra je instalirana na SSDu i ima 12GB rama (koristi oko 8), pa ne vidim u cemu bi mogla bit fora. Doduse mozda u grafulji koja ima samo 1GB rama i kad gledam logove vidim da je vise manje konstantno svih 1GB iskoristeno. Al zasto onda u tom trenutku sve ode vrit? Pokuso sam par puta odvrtit istu scenu i svaki put u istom trenutku se dogodi to. Ponavljam, nista se posebno ne dogodi u toj sceni da bi opravdalo takvo zastekavanje. Ne uleti milijun mobova, nema nekih explozija i slicno...
Ideje?