TNX ekipa.
Sacekati cu jos dan-dva u nadi da ce rijesiti drivere pa cu dignuti OS s novim driverima i to je to.
Inace, organski ne podnosim System restore i mislim da je ovo mozda drugi puta u zivotu da sam je uopce koristio na svome OS-u (i naravno nije proslo kako treba).
Da sam znao kako ima toliko problema, ne bi mi padalo na pamet to instalirati no kako mi se nakuplja vec duze vrijeme uistinu puno update-a tako sam mislio danas to sve rijesiti no samo se sve zakompliciralo.
Inace mi je OS do sada radio odlicno, ali ovo sada je kaos.
Nista, najbolje da danas skinem sve nove verzije aplikacija koje koristim, a i mozda stavim novi Office umjesto trenutnog MS Office 2013.
Jednostavno mi nema smisla vise gubiti vrijeme na sve ovo posto nema smisla...niti mi driveri od GPU vise ne rade ok ni nakon poptpunog reinstall-a, niti mi ne radi login iz OS-a na MS account...sve se cudno ponasa od kako sam stavio sve zakrpe za OS i Office.
Prvo Crimson, sada ovo.....u jednom trenutku sam imao stari CCC i Crimson, a u drugome mi vise ni Crimson ne radi. LOL
Davno su prosle godine kako mi se dalo zezati s OS-om, a sada su mi eto Win10 Pro x64 izdrzali bez greske od kako su izasli (nije bas proslo puno vremena), dok su mi npr. Win 7 te XP godinama radili bez greske.
Isto tako se trebaju odluciti vec jednom oko tih kozmetickih stvari oko OS-a, samo zbunjuju ljude...ista stvar je s nekim opcijama tj. nestaju korisne opcije i cini mi se da sam OS postaje sve vise "dummy".