View Single Post
Staro 30.11.2015., 20:45   #2016
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Kojeg operatera i tarifu odabrati?

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Evo šta Tele na svojoj stranici kažeo poboljšanju signala.

c/p
2015-11-16 14:10:05
Tele2 najavio najmoderniju 3G mrežu u Hrvatskoj od sredine prosinca ove godine i pokretanje 4G mreže u prvom kvartalu sljedeće godine

Tele2 je danas najavio završetak potpune mrežne nadogradnje predviđene sredinom prosinca kojom će udvostručit 3G brzinu podataka i 3G pokrivenost, što će rezultirati najmodernijom 3G mrežom u Hrvatskoj. Nova Tele2 mreža pokrivat će 99 posto populacije glasovnom uslugom te 97 posto populacije 3G podatkovnom uslugom kao i 98 posto autocesta 3G podatkovnom uslugom. Sljedeća faza nadogradnje bit će pokretanje 4G mreže široke pokrivenosti u prvom kvartalu 2016. godine.

Obratite pažnju na formulaciju pokrivenosti - govore o populaciji, a ne teritoriju što u prijevodu znači da će van većih gradova signal i dalje biti koma.

Upravo o tome ja pričam. Oni se hvale time da će uskoro pokriti 98% autocesta. Zamisli, uskoro za autoput. Možeš misliti kako je u ostalom području.

Pišu pojedini forumaši kako je do Bregane super signal i slično. Ok, ja to ne sporim. Ja pišem o onome što sam svojim očima vidio, na relaciji Zagreb-Ogulin (Vlakom je očaj, autom nešto bolje), a čim krenemo po Karlovačkoj županiji kolegin mob je ili na t-mobile mreži, ili na SLO/BIH.
Čovjek je izludio.

I sad netko piše da ne vjeruje da je to tako jer je u Zagrebu super. Eto, to je tako. Kad dođeš u neki grad ajd, pomozi Bog. Na cesti kroz manja mjesta - sjedi i plači.

Da se razumijem, ja sam na t-Mobileu i to su lopovi na kvadrat. Prešao bi na teletinu odmah da znam da ovakvih problema neće biti. Nažalost, eto to nije tako.