View Single Post
Staro 30.11.2015., 17:45   #2872
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Iskreno, ne sjecam se vise od kuda sam skinuo Windowse no potpuno imam legalne Windows 10 Pro x64 kao i Office 2013. te sve ostale aplikacije i igre koje su na racunalu (ne koristim piratluk kada je software i OS u pitanju).

Kako su poceli i problemi s Crimson driverima tj. imam identican problem kao sto je tu navedeno (samo meni ne treba za crossfire no isti je problem tj. danas nakon update-a su mi nestale opcije od drivera i cak ni reinstall drivera ne pomaze (prije svega je sve ocisceno s AMD Clean Uninstall Utility):

https://community.amd.com/thread/192116

Za login koristim local acc.

Sada tek vidim da kada odem na opciju za login u Windowsima tj. pod "Sign in with a Microsoft account instead" da se ne dogodi nista, samo se "stilta" display.
Nesto se sve gadno zblesalo nakon ovog update-a.

P.S.

Kako se sve ocito zblesalo i ako ne bude pomoci oko drivera, ocito cu udariti ili "format c" ili koja je opcija u OS-u da vrati Win u pocetno stanje i je li to 100% dobar alat koji napravi tocno to tj. vrati Win na sam pocetak kada su instalirani?

Ili da jednostavno skinem iznova Win s Media creation tool-om i to je to?

Ako bi skidao iznova Windowse s tim alatom, skida li on zadnju verziju tj. ovu na koju mi je sada napravio upgrade ili...?

Ovo sada su gore clean install Win 10, ne onaj upgrade s Win 7.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...

Zadnje izmijenjeno od: win32. 30.11.2015. u 17:52.
win32 je offline   Reply With Quote