View Single Post
Staro 30.11.2015., 17:07   #845
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Ne nisam cleve spammer, krivo si to zakljucio kao i puno toga sto se moze procitati iz tvojih postova. Isto i s tvojim zakljuckom da prosjecni igrac mora dati lovu. Malo sagledati situaciju sire ne bi bilo na odmet.

Ne igram jer nisam premium novcanik kao ti i nisam jos skupio za kupiti T8 ship. Meni je igra zabavna ovako.

Odnosno novaca bi se jos i skupilo, ali posto igram sa vise vrsta brodova, nisam jos skupio dovoljan xp na t7.
Ma samo te malo zadirkujem. Ovaj komentar za moje druge postove je totalno nepotreban i bezveze. Ja si premium mogu priuštiti jel imam 15 godina radnog staža...Ali činjenica je da si 70% borbi u igri igrao Cleve...Nigdje nisam rekao da ikakav igrač mora dati lovu. Ali samo do t7. Sa t8 vidim i čujem da to ne ide bez prem acca...osim ako ne želiš igrati ko budala niže tierove samo da bi odigrao koju partiju u t8+ meču...
Isto tako moraš biti svjestan da ima igrača kao ja, koji imaju obiteljske i velike radne obaveze, RL itd. pa ne stignemo igrati ko manijaci svaku večer ili čak cijelo popodne do iznemoglosti...Bez premimuma moraš kao prosječan igrač igrati puno više partija da bi došao na istil level grindanja...iako, sad na početku sam i dosta partija odigrao ali to ubuduće neću, ako ništa drugo zato jer imam i druge igre i zanimacije u životu..

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 30.11.2015. u 17:12.
Tvrdi je offline   Reply With Quote