Citiraj:
Autor fishkal
Pa ti sam sebi skačeš u usta. Sam kažeš da rade nadogradnju, da će biti bolje. Ali trenutno nije.
Vjeruj mi, prošao sam Karlovačku i zagrebačku županiju uzduž i popreko. Ako pogledaš kartu, tu je Hrvatska najuža, S jedne strane Bosna, s druge Slo. Ne volim t-Mobile, stvarno ne. Ali to kakvih je kolega imao problema s teletinom dok sam ja normalno razgovarao i primao mailove mi daje za pravo da tu mrežu po TRENUTNOM stanju nazovem smećem za bilo kakvu ozbiljniju uporabu za nekoga tko nije isključivo u većem gradu.
Nadam se da će stvarno popraviti infrastrukturu, i ne znam zašto se osjećaš prozvanim i braniš ih kad su iznesene ciste činjenice.
Ja da se ne mičem iz Zagreba bi uzeo Tele, u svim ostalim situacijama nebi. Za to nisam kriv ja već oni sami.
|
Malo mi je teško za povjerovat da Tele2 signala ima samo u strogom centru ZG-a, kad dnevno putujem Bregana-Zagreb i imam cijelim putem 3G signal.
Iskustva su nam oprečna barem što se tiče Bregana-Zagreb. Jedino da ga prije nije bilo, ali od 2011 imao sam signala Bregana-Zagreb.
Citiraj:
Autor Juice
A ne shvaćaš da je to puštano u promet kako je rađeno? Određeni dijelovi Dalmacije su prije ljeta sređeni i poboljšan je signal u tim dijelovima.
Zar misliš da čekaju samo sredinu 12.og mjeseca da stisnu gumb i puste to u promet? Puštano je kako je rađeno i na mnogim dijelovima u HR nije rađeno ništa, na mnogima je i vidi se poboljšanje.
A na koji način su zakupili 4G mrežu ako su Vip i HT bili zakupili sve dostupne frekvencije ranije na natječaju?
|
Što se tiče infrastrukture
https://en.wikipedia.org/wiki/Huawei_SingleRAN
Kad zakupe frekvenciju, doslovno će stisnut gumb i drugi dan odjednom tele2 ima 4G.
Citiraj:
Autor Juice
Živi bili pa vidjeli, ali ako će im i 4G biti kao 2G/3G neće se usrećit.
|
A kakva je sad pokrivenost 4G signalom oba operatera?
I hoće li se opet prigovarati (ne) pokrivenost 4G signalom kad tele2 uključi svoj?