View Single Post
Staro 30.11.2015., 11:43   #826
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Daj Neo ne valjaj gluposti.
WoT si mogao komotno doc do T10 bez premiuma, znam po sebi a prosjecan sam igrac. Mogao si i igrat t10 i ako ne spamas gold i radis dmg, jos se i izvuces blizu nule.

U WoWs bez premiuma od T8 pa dalje je muka ziva, igraj sa NO il sa Mogami bez premiuma i probaj napavit dmga da ides u pozitivu + da zaradis za upgradeove + za novi brod. Odustao sam od Mogami na T8, dobijem T10 tier koji me oneshota i odma 107k za brod + ostalo, a napravit toliko dmga protiv jacih tierova je tesko ako nisi BB, ili vrlo dobar DD.

Osim toga, WoT ima gold ammo (kojeg nosis u tenku AKO zatreba) + consumables (koji se manje trose).
WoWs ima zastavice koje trosis svaku borbu dobio/izgubio + consumables.

Znaci obje igre imaju sistem ingame financiranja sa mikrotransakcijama, ali je WoWs toliko skuplji od WoTa po ingame zaradi love a to nije vise sistem WoT gdje uzmes premium da zaradis. U WoWs uzmes premium da ne bankrotiras. Dvije igre, defacto isti sistem igranja i mikrotransakcija, al je WoWs neigriv nakon T8.
Nije vise premium MOZES ako hoces, nego MORAS.

Evo sa Nagato igram (dobro po statistici), imam above average dmg, zaradim po 50-70k po rundi. Da sjednem u Amagi sva ta bonus zarada bi se istopila popravcima broda jer bi uletao na Montane i Yamato kojima ni oklop ni angling ne znaci ama bas nista, prolaze kroz sve...

Sta se tice financiranja igre, tko ih jebe, deru ljude na WoT odavno, EU ima najgori server po eventima, pada im baza igraca. WoA je bio promasen projekt jer su imali konkurenciju u Warthunderu, al nemaju konkurencije (zasad) u WoWs, od starta igre kad su imali peak 45-50k igraca, sad je prime time nedelju navecer bilo 23k. Mislis da ce im opadajuci playerbase isplatit troskove igre + dat profit?

Pratim twitch, ichase, ferdinanda itd, svi gade sistem zarade love, odustaju od premiuma, a to je ekipa koja si to moze priustit, a jebote ferdi ima 2.3m expa na Zao, onda znas koliko igra.
HE i vatra je OP, tu nema dileme, ranked je SRANJE, jer ekipa joina i ode afk i jebes svoj tim, jos nema posteni chat, klanove, nema testiranja jer trebas mod da unlockas training room, igra je jos ko beta a sve sta rade je izbacivanje premium brodova sa cjenom od 400ak kuna.

BladeRy je offline   Reply With Quote