Citiraj:
Autor fishkal
Čekaj, oni prodaju uslugu jel? Sam kažeš da ti čak doma prebacuje u podrumu?
O čemu onda pričamo? Ne možeš prodavati uslugu, a onda ja neka se snalazim za signal, Data i slično. Dok to ne riješe u mojim ocima su smeće.
I da, pišem o situaciji iz prakse. Kaj bi tebe trebao pitati smijem li probati tele, i smijem li biti ljut na loš signal?
Ponavljam, prvi bi ih uzeo da imaju normalnu pokrivenost, do tada su neozbiljna mreža za klince.
|
Dobro, ne mogu s tobom imati konstruktivnu raspravu jer za tebe je tele2 smeće i niti jedan pozitivan argument nećeš prihvatiti u korist tele2.
Nadajmo se da će u budućnosti za par godina imati bolji signal, pa će bolje konkurirati ostalim mrežama kako signalom tako i cijenama.
Zasad je mreža za klince i studente
Citiraj:
Autor ALiEN17
sipe - ne slažem se s tobom
|
Sve u redu, nisam nikad bio u Istri i ne mogu govoriti, ali mogu za Zagreb, Samobor, Zadar, Vodice, Pag.
Jedina stvar što ja svoje navode mogu pokrijepiti nečim opipljivim (skoro)
http://www.cellmapper.net/map?MCC=21...=false&bands=0
Ne znam zašto vam toliko smeta tele2, jer vam netko rekao da morate koristiti tele2, prebacivanje broja traje 3 radna dana, jedino ako vas poslodavac sili u što sumnjam.
Prebacite broj u Vip ili HT, ako danas prebacite u četvrtak ćete imati najbolji signal, najbolju brzinu i svi sretni. Stvarno ne vidim problem.
Citiraj:
Autor alengrosevic
ove godine su počeli s nadogradnjom mreže i bit će gotovi do kraja godine (drastično su poboljšali pokrivenost i kvalitetu signala). Tamo gdje nema signala prebacuje se na HT. Na pograničnom području niti jedna mreža nema odličan signal. Na jednom mjestu je bolji HT, na drugom VIP, na trećem Tele2. Ali to je pogranično područje i to se ne treba uzimati za relevantan podatak. Ja bih pričekao još mjesec dana prije nego bih davao konačno ocjenu i nazivao ih smećem...
|
Sažem se sa svim napisanim, pogotovo za granična područja. Kad se završi nadogradnja mreže, nek onda pljuvanje opet krene, i to od onih koji tu mrežu uopće ne koriste ili su koristili davno/prije nadogradnje.