Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne, nego ti je ovaj post u razini onoga "glete kak se Enrike veseli bezveze u nebitnoj utakmici kao da je osvojio LP".
Poanta priče je - navijaš za klub gdje igra najveći simulant i cmizdravac u povijesti nogometa, a prokazuješ isključivo konkurentski klub i njihove igrače i trenere.
Licemjerno, rekli bi u mom kraju...
YouTube je pun dajv-videa igrača Reala i igrača Barcelone. Ti si sad izvukao taj video i obrecnuo se na Barcu... dok tvoj klub ima iste ako ne i gore dajvere. 
|
Dalo bi se diskutirat tko ima najvećeg simulanta između ta dva kluba, nisam fan Ronalda i po meni je Suarez 2 puta gori od njega, pa jbt njemu su suci zaustavljali igru radi simulacija na sredini terena i davali loptu protivnicima.
Isto tako ja mogu reci da ovdje navijaci Barcelone prozivaju Ronalda a imaju ovog svog koji se okrene u zraku 6 puta sam od sebe, isto u mom kraju svasta kazu za to jel.
Poenta je da, kad se stavi video Ronalda svi se sprdaju a kad se stavi video Suareza, Divemara i ekipe onda krenu pravdanja ima Real svojih ovo ono.. rekli bi u nasim krajevima..