View Single Post
Staro 29.11.2015., 13:39   #807
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Nemam problema s Citadelanjem Clevelanda, pod uvjetom da mi je okrenut 90°. Evo malo prije rješio jednoga.

Po drugi put sam one shotan u Pepsi, ovaj puta kompletno moja krivica jer sam imao tunel vision na jednog Nurnberga (nemrem odoljet ne gađat ih ). I zahvaljujuć meni izgubimo borbu (dobili bi na bodove, ali gubitkom CA se rezultat preokrenuo). I opet se radilo o Coloradu, odnosno njegovim 16" topovima...

Pepsi bi stvarno bio daleko bolji brod da nema tog 15,7 km concealmenta što je smiješno. Čim si u dometu za topove te vide.

Kupio New Orleans, mamu ti što je Tier 8 skup. Sad grindam lovu za sve upgradeove prije nego prebacim kapetana s Pepsi na njega. E sad, NO ima concealment 12,4. Njega neću slagat kao AA support, već idem na preciznost topova i stavit ću Hydro radi Ranked borbi koje se svode na capanje baza.

EDIT: Odvozio 4 runde s NO. Što reći, ljubav na prvi pogled. Brod ima puno bolji oklop od Pepsi i sa većinom naoružanja sprijeda ko stvoren je za proganjanje drugih CA. Danas terorizirao jedan Atago koji je bježao od mene pol mape. Iako mi je još stock, osim kratkog dometa stock verzija broda je čist solidna. Jako zadovoljan.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 29.11.2015. u 17:20.
T}{OR je offline   Reply With Quote