Tema: PES 2016
View Single Post
Staro 29.11.2015., 11:37   #37
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Koje je ovo smeće od igre...

Liga prvaka: četvrtfinale: Dinamo Kijev - Manchester City (ja sam Dinamo Kijev) ; najveća "težina" , utakmica 10 minuta.

Evo idiotarija zbog kojih sam deinstalirao igru prije nego sam osvojio prvu liku prvaka:

Prva utakmica u Kijevu:
završi 0:0. protivnik je imao posjed lopte 27% i uvijek sa 8 igrača iza lopte. udaraca prema mom golu 0 (0). Nisam ni ja bio puno bolji jer nisam mogao ništa protiv obrane od 8 igrača. No dobro, valjda će u drugoj biti bolje...

Druga utakmica u Manchesteru:
u petoj minuti povedem 0:1 iz slobodnjaka. Dakle, domaćin mora zabiti 2 komada barem. Od tog momenta, ostatak CIJELE utakmice, City SE BRANI. Sergio Aguero sjedi svom golmanu u krilu i izbacuje lopte sa ruba SVOG 16-terca. U 60. minuti vrše se prve zamjene. Izlazi Nasri, ulazi, ne biste vjerovali, Demichelis... igra se zatvara onda kada treba zabiti 2 gola... "pola sata" prije kraja.

Od 70. minute samo ispucavanja. Nakon toga vidim da ne prelaze centar. Ja se dodajem između svojih obrambenih igrača, a Aguero stoji u krugu na centru i cima se malo lijevo malo desno ali ne napada...

U 90. minuti šaljem dubinsku loptu naprijed, Demichelis leti 5 sekundi po zraku, pada u natrag, lopta praktički bježi od njega i uspkros svim čovjeku poznatim zakonima fizike (pogotovo 2. i 3. Newtonovom zakonu), Demichelis uspjeva glavom odbiti loptu u napad jedno 15-20 metara, jačinom kao da ti je netko nabacio iz kornera...

Tu sam rekao "dosta je". Zbogom PES i doviđenja. Toliko o REALNOSTI i DINAMICI prenesenoj iz stvarnosti. Mislim, znam da je igra, ali ovakvih debilijada nije nije bilo ni u PES4. Čak je u PES6 protivnik koji je gubio, dao se u napad... ali ovo je strašno. Prestrašno.

Povratak na PES2013. Zadnji relativno dobar PES.
Brko je offline   Reply With Quote