Uh, koliko puta me tako ubise moji. Fali mu barem duplo dometa do prvog neprijateljskog broda i baci torpeda, i kad su bas meni na ekranu akze pazi torpeda...i dobijem cijeli spread u bok. Da nebi covjek dobio zivcani.
A danas ranked? Majke ti mile, treba ozakonit ubojstva...nema druge. Nas tim ima DDa, njihov nema, naravno, capali smo prije njih i imali +40 bodova non stop, a oni nece prema nama. Super, dobijamo na bodove a sa 20km nema previse opasnosti, 90% tima nam ne vide, samo mene i jos jednog Fusoa.
I tako se drzimo do cca 800 bodova prednost, i onda fuso idiot ode uskim prolazom na njihovu stranu prema 4 cruisera (2 clevea + atlanta + nurnberga). Deremo se u chat da ide nazad, da ne puca, dobijamo na bodove...al nebi bog. Naravno, spalilo ga je u rekordnom vremenu. Sad gubimo sa -20/30. Pokusavamo u juris ubit bilo sta za bodove...ja skinem nurnberga iz nemoguceg kuta i jedan shot 2 citadele, opet vodimo

))
I jedan nas cruiser na pola puta do njihovog tima, umjesto da opali rikverc il skrene desno izmedju 2 planine, on se vrti broadside na NM i fusoa + ostale cruisere, pogine, opet gubimo.
Jedan nas tip u Omahi je uletio njima u cap, situacija 900-996. Urlici da ne izlazi iz capa, samo da se vrti unutra....naravno, on odgovara da pucaju na njega da ce poginit ??!?!?! I izadje iz capa, 988-1000, izgubimo. To mi je bio rank-up. Takva kolicina idiota na jednom mjestu je dosad nevidjena.
A da, imali smo i afk cruisera, tko bi rekao.
Jednsotavno sam quitao, nemam vise zivaca danas za ovo.