Ja sam na R11 u ranked. Nego i u random bitkama ima debila samo takvih. Danas popodne odigrao jednu sa Minekazeom. I tako sakrijem se iza otoka Aobi i sredim ju sa 4 torpeda s nekih 3-4km, nabijem dim i vidim da se lik sa Cleveom nasukao i reko sebi, evo drugi kill...kad ono..kad ono...explodiram...rekoh pa ko me sad pogodio, nema nikog blizu a Cleve nije opalio.... i još imam onu detonation zastavicu...kad ono na chatu neko napiše "sry DD"....okrenem se i vidim da je to kreten u Nurnbergu, iz mog teama. Dakle ja sam bio od Aobe na nekih 4km on još 5km dalje i on je ispucao torpeda iako je mene vidio između i iako mu torpeda nemaju ni blizu taj domet (do Aobe). Neznam samo kako je mislio dobaciti do Aobe..koji kreten...i naravno da tu nije stao već se koju minutu kasnije paralelno ganjao sa Furutakom koja je bila na 20% HPa...i onda se debil zabije u najmanji otok koji postoji na svim mapama i naravno ova ga Furutaka citadela ko majmuna...
Kakvih idiota ima i samo me zanima kak je ostao takav kreten a dogrindao je do Nurnberga...