U Ranked borbama se stvarno može vidjet budala. Jučer odigrao jedno 7 rundi, i 4 pobjede uz 3 izgubljene da bi se pomaknuo za jednu zvjezdicu. Do R12 sam dogurao lagano uz samo dva poraza i WR 85% (statistika za ovu sezonu je aktivna btw.), no jučer koma. Rovovska bitka. I 2/4 dobivene su dobivene isključivo radi mene jer sam ostao solo u Mutsukiju i skrivao se da dobijemo na bodove. Čak sam dobio pohvale od strane Warspite-a kojeg sam torpedirao da super gađam. Osjećal sam se posebno.
Debil jučerašnjeg dana je uvjerljivo jedan vozač New Mexica. Igramo rundu, ja s Clevelandom i potopim trojicu. Sredi me Kongo jer mu nisam mogao pobjeći ali ga spustim na 60%. Naš New Mexico je skoro pun. Reko ajde, dobri su nam izgledi. Kadli plonker okrene bok Kongu koji je nagnut, točno pod 90° i stane! Naravno da ga je ovaj rješio u 2-3 salve (čitaj Citadele).
Kod čekanja na rundu vidim da ima najviše BB vozača koji u pravilu ne znaju što rade. Zato i je raj igrat sa Mutsukijem jer se sve svodi na capanje baza i potapanje BB-a.