View Single Post
Staro 27.11.2015., 22:52   #6635
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Lungz Pregled postova
Kupio sam ja bio Evga GS pa sam ga morao reklamirati i dobio drugo GS pa reklamirao i njega pa dobio G2 pa i njega reklamirao i onda dobio P2 i njega isto reklamirao i dobit ću refund. Svaki put je bio isti razlog - prilikom paljenja i gašenja je napajanje klikalo jednom. Iz Evge su mi rekli da to nije normalno i nakon što bi ga zaprimili i testirali rekli su da je svaki put pregorilo nešto u napajanju. Ja sam jedno od ta 4 testirao prvo kod prijatelja da eliminiram instalaciju kućnu kao razlog, a također sam ih testirao i pomoću priloženog testera prije nego bi spojio na komp tako da nije ni do kompa. Dakle, ili je do tih napajanja ili je do hrvatske struje. :S Nije otkriveno zašto se to događalo i to 4 puta, s različitim modelima (jedne proizvodi Seasonic, a druge Super Flower). Znam samo da s moje strane nije problem bio, a kako je moguće da je svaki put u napajanju nznm, ali nešto ne štima tu.

Ugl. zato Evga nije opcija.
Nažalost moram ti reći jednu tužnu vijest ... upravo si reklamirao hrpu napajanja bezveze

Ovo je potpuno normalna pojava u skupljim napajanjima, koja se i meni događala sa par modela.

U tim napajanjima se nalazi relej kao tzv. inrush current NTC termistor zaštita.

Uglavnom, ta napajanja su savršeno bila ispravna
Citiraj:
Autor Lungz Pregled postova
Iz Evge su mi rekli da to nije normalno i nakon što bi ga zaprimili i testirali rekli su da je svaki put pregorilo nešto u napajanju.
Ovo je zaista zanimljivo za čuti ... količina nesposobnosti im je na mjestu. Ali dobro, oni ionako ne rade ta napajanja, pa ustvari nemaju pojma o načinu njihova rada
dh41400 je offline   Reply With Quote