Citiraj:
Autor Lungz
Kupio sam ja bio Evga GS pa sam ga morao reklamirati i dobio drugo GS pa reklamirao i njega pa dobio G2 pa i njega reklamirao i onda dobio P2 i njega isto reklamirao i dobit ću refund. Svaki put je bio isti razlog - prilikom paljenja i gašenja je napajanje klikalo jednom. Iz Evge su mi rekli da to nije normalno i nakon što bi ga zaprimili i testirali rekli su da je svaki put pregorilo nešto u napajanju. Ja sam jedno od ta 4 testirao prvo kod prijatelja da eliminiram instalaciju kućnu kao razlog, a također sam ih testirao i pomoću priloženog testera prije nego bi spojio na komp tako da nije ni do kompa. Dakle, ili je do tih napajanja ili je do hrvatske struje. :S Nije otkriveno zašto se to događalo i to 4 puta, s različitim modelima (jedne proizvodi Seasonic, a druge Super Flower). Znam samo da s moje strane nije problem bio, a kako je moguće da je svaki put u napajanju nznm, ali nešto ne štima tu.
Ugl. zato Evga nije opcija.
|
Nažalost moram ti reći jednu tužnu vijest ... upravo si reklamirao hrpu napajanja bezveze
Ovo je potpuno normalna pojava u skupljim napajanjima, koja se i meni događala sa par modela.
U tim napajanjima se nalazi
relej kao tzv. inrush current NTC termistor zaštita.
Uglavnom, ta napajanja su savršeno bila ispravna
Citiraj:
Autor Lungz
Iz Evge su mi rekli da to nije normalno i nakon što bi ga zaprimili i testirali rekli su da je svaki put pregorilo nešto u napajanju.
|
Ovo je zaista zanimljivo za čuti ... količina nesposobnosti im je na mjestu. Ali dobro, oni ionako ne rade ta napajanja, pa ustvari nemaju pojma o načinu njihova rada