View Single Post
Staro 27.11.2015., 21:19   #2612
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Je, i KAJ sad? Hoćeš reći da su G1 i Strix božanstva pa ih se uzima kao dogme za usporedbu? Što neodstaje Zotac?

Ponuda je takva samo danas, a svi oni koji su se bunili da su cijene otišle gore sad bi mogli jednostavno staviti čep u dupe i prestati pričati da se ne isplati. Klikne se 3-4 puta i karticu dobiješ za najnižu cijenu u zadnjih nekoliko mjeseci.

--

Otvorivši stranicu ove gigabyteice koju si linkao gledao sam te hladnjake, i mislio sam da je cijena takva zbog boljeg hlađenja, samim time što si naglasio, citiram:

te sam time ponukan linkao aktualnu ponudu iz CU, grafičke koja ima evidentno sličan hladnjak, ako ne i isti s drugim naljepnicama.

Evo me par sati kasnije, kliknuvši na prvi video gotovo oslijepih i ogluših u neznanju.
Staviš par RGB LEDica i plasični prsten, kontroler za njih i to košta 500kn? Pa da sam na lotu dobio ne bih dao toliko više za tu idiotariju.
Ja uopce nisam rekao da Zotac nevalja, vec je poanta bila da za 100 kuna vise imas grafu sa godinu vise garancije i kod nas u Hrvatskoj i time imas jednostavniji nacin i jeftiniji (nemoras placat dostava za Njemačku), u svezi ostvarivanja jamstva ako se sta desi.
Sphere je offline   Reply With Quote