View Single Post
Staro 27.11.2015., 13:42   #2608
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Sphere Pregled postova
De5tr0yer

Opet te ta sa Computeruniversea izađe 2700kn kada uracunas dostavu, a do nedavno si u Uzi-u imao G1 i Strix modele koji bi te sa forumska 3 posto popusta izasli nekih 100 kuna vise nego ta Zotac koju si zaljepio.
Je, i KAJ sad? Hoćeš reći da su G1 i Strix božanstva pa ih se uzima kao dogme za usporedbu? Što neodstaje Zotac?

Ponuda je takva samo danas, a svi oni koji su se bunili da su cijene otišle gore sad bi mogli jednostavno staviti čep u dupe i prestati pričati da se ne isplati. Klikne se 3-4 puta i karticu dobiješ za najnižu cijenu u zadnjih nekoliko mjeseci.

--

Otvorivši stranicu ove gigabyteice koju si linkao gledao sam te hladnjake, i mislio sam da je cijena takva zbog boljeg hlađenja, samim time što si naglasio, citiram:

Citiraj:
Vidim da je Gigabyte izbacio extreme seriju hlađenja
te sam time ponukan linkao aktualnu ponudu iz CU, grafičke koja ima evidentno sličan hladnjak, ako ne i isti s drugim naljepnicama.

Evo me par sati kasnije, kliknuvši na prvi video gotovo oslijepih i ogluših u neznanju.
Staviš par RGB LEDica i plasični prsten, kontroler za njih i to košta 500kn? Pa da sam na lotu dobio ne bih dao toliko više za tu idiotariju.