View Single Post
Staro 26.11.2015., 22:36   #7
ivan77
Guest

E ovako, pisao bi prije, al Fallout 4 uz posao i ženu ne ide

Emulacija svega C64 do SNES, GBA, radi sve već godinama savršeno na svemu, tako da ne moram ni pisati da ovdje je to, uz odlične kontrole, odlično.

PSX emulacija, my thing, preko dostupnih Fpse i Epsxe za android, koje inače vrijede svakog centa, ide besprijekorno. Kontrole također. Sam uređaj nudi da se model kontrola prebaci iz xbox u PS3 mod i obrnuto. Emulacija najzahtjevnijih stvari ide lagano. Čak i vječno problematičnog Chrono Crossa, koji je uvijek bio "igra slučaj" za emulaciju, sa defaultnim postavkama ide bez frame skippinga, distorzije zvuka.

N64 - bez problema! Tko bi rekao, treba malo igranja kod postavki za određene igre, ali Muppet N64 emulira sve 1/1, kontrole su također odmah prepoznate i mogu se podesiti.

NDS - sve što sam bacio na konzolu, radi besprijekorno. Sa enhanched 3d renderingom na Drastic emulatoru, izgleda bolje nego na originalu. Samo podesite na ekranu veličinu
glavnog i malog touch screena i nema problema.

Sega CD - probao Sonica, radi bez problema.

Dreamcast, hahaha, Resident Evil Veronica Code X, na dlanu radi bez problema, ne mogu vjerovati

Android igre: radi sve, za one koje nemaju nativnu podršku za kontrole, uređaj daje mogućnost jednostavnog mapiranja touch screen funkcija.

PSP emulacija, probao par RPG naslova i rade besprijekorno na Ppssppe gold emulatoru.
Ljudi kažu da zna bit trzanja u igrama tipa God Of War za PSP, al to je bilo za očekivati.

Nisam probao streaming steama, i hdmi (jer treba onaj mali adapter).

Uglavnom :

+Čvrsta izrada
+čisti prerootani android
+odličan ekran
+praktički dobar dio povijesti gaminga u jednom uređaju
+lagano izvedeno mapiranje kontrola
+baterija. Čudo koliko izvuče, 6-7 sati full loada zahtjevne grafike.
+ne grije se
+ zvuk je odličan

- Imajte na umu da je ovo kinez, napravljen da se jednom sastavi i nikad ne rastavi. Rezervnih dijelova nema. Ako radi super radi. Ako ne radi, a niste ga uzeli iz nekog EU dobavljača, slanje u kinu je zabava. Moja preporuka, uzeti iz Belgije ili Španjolske, radi eventualne zamjene.
-malo manji dpad.Valjda rađen za kineske ruke Nije da smeta, ali nakon sat vremena Castlevania prsti se pogube.
  Reply With Quote