View Single Post
Staro 26.11.2015., 10:21   #1866
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova

@sakomako
Si dobro?
Ja izvrsno!

Susjed mi donio svoju ženu pa ju sada zakonski legalno koristim. Uredno sam ju nadogradio na W10 verziju i sve radi kako treba, a skoro pa đabe kod ove babe! Dapače baba je i bila đabe jer je došla pride i fraj uz susjedovog sina, a mada nisam peško, sina mi prodao za male pare i to sina rođenog 2013, onog starijeg iz 2010 nisam htio mada je bio za još manje pare a vjerojatno majka za ovim starijim se ne bi odlučila na odlazak, a s obzirom da se radi o najmlađem sinu što će jadna žena i majka nego otišla zajedno sa mlađim sinom.

I da žena je bila u OEM obleki, ali nakon nadogradnje navukla je preko sebe RETAIL anjcug, kako bi se uskladila u stilu sa najmlađim sinom, mama je ipak samo mama, ništa joj za sina nije teško napravit.

A ovi iz MS pitali koliko mi još obleke treba i neka se samo javim kada mi nešto treba. Također su utvrdili količinu i stil obleke koju je jadnica do sada koristila. Na sreću bila je vjerna svojem mužu do sada, ali ja sam ipak malo bolji hebač od njega pa se predomislila i došla kod mene a usput dovela i mlađeg sina. Evo mali sretan i uči i radi bez pogovora, ma riječ da mu kažem protiv.

A i prošla su vremena da kada si sklopio brak s vragom MS bilo je samo dok nas smrt ne rastavi, ipak su ovo moderna vremena i sada se brak lako poništi i to zakonskim putem, a jadna žena i maltretirana djeca pronađu novog muža odnosno oca.

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 26.11.2015. u 10:36.
sakomako je offline   Reply With Quote