Evo jos jedan info..
Na bar 4 reviewa temp za moju gtx 770 je oko 72, samo jedan je napisao koliko se sjecam 79.. A evo toliko je meni ispalo..i to sa podignutim poklopcem gore na kucistu (da cpu ne ide previsoko , jer inace ide preko 67c)
GPU Cooler se vrti blago ispod 30% na grafi sto je ocito znak da je podesen po koliko sam citao nvidiji preporuci gdje i gpu boost2 tehnologija radi sve dok ne prelazi 79c.. Ne znam da li i tako nesto ima amd jer pa zato to sad pisem.
Uglavnom to ovisi valjda i o nacinu testiranja.. Primjetio sam da dok je bocna stranica bila otvorena grafa mi je bila na 71 pa sve to mozda na kraju treba racunati..
4460 ode preko 60c kao od sale sa stock coolerom.. Ocito je napokon dobio malo jace zadatke da se moze oznojiti a i grafa (turbo model 760 se tu pokazao kao u biti bolji izbor) malo doprinosi prici tako da sve je to kut gledanja. Necu se sigurno zaliti na proc kao niti na grafu kad rade bez greske, digao sam onaj poklopac gore na kucistu i sad se razmisljam kako ipak moram staviti i neki mrvicu bolji cooler na proc..(iako se to bas i ne govori i opce je prihvaceno da uz i5 je stock cooler super)